FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ținta #1 pune o condiție înainte să semneze » FCSB trebuie să bage mâna adânc în buzunar

Djokovici, pe vremea când juca la Rizespor, în duel cu Radamel Falcao de la Galata
Djokovici, pe vremea când juca la Rizespor, în duel cu Radamel Falcao de la Galata

Articol de , , - Publicat sambata, 10 iunie 2023 07:01 / Actualizat sambata, 10 iunie 2023 08:10

Damjan Djokovici, 33 de ani, nu a acceptat încă oferta de la FCSB, el vrea să aibă o discuție direct cu Gigi Becali înainte să decidă cu care club va semna.

Una dintre țintele principale pe care le are Becali în campania aceasta din mercato poate fi atinsă numai cu implicarea sa directă. Damjan Djokovici a rămas liber după ce i-a expirat contractul cu Al Raed, însă croatul nu a fost impresionat de propunerea de a reveni în România, el vrea să aibă o discuție cu Gigi înainte să aleagă.

FCSB și-a găsit un nou atacant din SuperLiga, după ce Becali a anunțat că s-a retras de la negocierile pentru Garita: „Poate împrumut, poate îl cumpărăm!”
FCSB
FCSB și-a găsit un nou atacant din SuperLiga, după ce Becali a anunțat că s-a retras de la negocierile pentru Garita: „Poate împrumut, poate îl cumpărăm!”

Damjan Djokovici pune o condiție înainte să semneze cu FCSB

Mijlocașul croat ar prefera să-și continue cariera într-o altă țară, în Turcia sau în Emiratele Arabe Unite, însă el ține să vorbească direct cu Becali și abia apoi să hotărască.

Patronului de la FCSB nu-i va fi ușor să-l determine să se răzgândească, fiindcă mijlocașul speră să câștige măcar o jumătate de milion de euro în primul an din contract. Pentru Gigi, Djokovici e o miză importantă, el îl consideră un fotbalist foarte bun, perfect pentru campania din sezonul următor.

Mihai Stoica l-a complimentat și el de curând pe croat. Prezent într-o emisiune de la Orange Sport, managerul a spus despre Damjan că „e un jucător diferit de aceia pe care îi avem deja, e un fotbalist cu care poți să te bați în Europa”.

Dacă Becali îl va convinge, Djokovici îi va ocupa în echipă locul lui Malcom Edjouma. Gigi nu-l mai simpatizează pe francez și speră să aibă, în sistemul 4-3-3, un mijloc cu Olaru, cu Șut și cu Djokovici.

117 meciuriși 11 goluri a adunat Djokovici la CFR, cu care a fost campion de patru ori. Mijlocașul central croat a prins perioada cea mai bună a Clujului, după ieșirea din insolvență din 2017

Damjan Djokovici a luat un milion în ultimul an

Djokovici are pretenții mari și fiindcă în sezonul trecut a evoluat pentru Al Raed, o formație din Arabia Saudită care i-a plătit un milion de euro pentru un an. Croatul l-a avut ca antrenor pe Șumudică la Al Raed. 

Jucătorul nu vrea să mai continue acolo și e posibil ca nici antrenorul să nu rămână, deși mai are un contract valabil încă un an. Clubul are programate alegeri pentru președinție în curând și după votare s-ar putea schimba totul, și tehnicianul, și lotul.

Citește și alte știri din Superliga: 

Detalii de la negocierile dintre Rapid și FCSB pentru Edjouma: „Domnul Șucu a discutat cu Gigi Becali”

Întrebarea care l-a iritat pe Dan Petrescu la prima apariție după despărțirea de CFR Cluj: „Nu mă interesează, nu vreau să vorbesc!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
valentindragobete
valentindragobete  •  10 Iunie 2023, 10:25
Postat de anticenzuralasport pe 10 Iunie 2023, 10:00

Alt articol antiSteaua ..De unde o trage concluzia GSP că Becali are ceva împotriva lui Enjoma ?

Din locul unde trebuia să fie un neuron dar nu e !

AlessandroNesta
AlessandroNesta  •  10 Iunie 2023, 10:08

Problema mijlocului la FCSB este Olaru. Au luat multe goluri pentru ca baiatul nu se replia sau statea sa se tavaleasca ca l-a atins nu stiu care. Un mijloc Edjouma - Sut - Djokovic ar fi super ok pentru Europa.

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  10 Iunie 2023, 10:00

Alt articol antiSteaua ..De unde o trage concluzia GSP că Becali are ceva împotriva lui Enjoma ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează