FOTBAL  »  Superliga  »  FC BIHOR ORADEA

Întăriri de Liga 1 » Bihorenii i-au transferat pe Voiculeţ şi Diarra, ambii de la UTA

Adrian Voiculeţ a fost lăsat să plece de la FC Bihor, în 2007, pentru 20.000 de euro. Acum, orădenii l-au luat liber de contract
Adrian Voiculeţ a fost lăsat să plece de la FC Bihor, în 2007, pentru 20.000 de euro. Acum, orădenii l-au luat liber de contract

Articol de - Publicat marti, 14 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 14 iunie 2011 16:18

Oradea se reuneşte mîine, gata pentru a juca în Liga 1. Decizia finală se va lua însă pe 20 iunie


Pînă să primească verdictul Comitetului Executiv al FRF, FC Bihor nu stă cu mîinile-n sîn şi face primele două transferuri. Este vorba de Adrian Voiculeţ (26 de ani), golgeterul Seriei a II-a, şi de Abdoulaye Diarra (24 de ani). Ambii au jucat ultima dată la UTA şi au fost titulari în meciul direct disputat la Oradea, scor 0-0.

"Mă bucur că m-am întors"
Pentru Voiculeţ este vorba de o revenire, el mai activînd la echipa de pe Crişul Repede în perioada 2005-2007. Două sezoane în care a evoluat în 23 de meciuri şi a punctat de şase ori. Revine la Oradea din postura de golgeter al Seriei a II-a cu 19 goluri marcate pentru "Bătrîna doamnă". "Mă bucur că am revenit la FC Bihor după patru ani jumate. Am semnat cu FC Bihor pentru că m-au dorit cel mai multe dintre echipele cu care am fost în tratative. Sper să nu fie nici un fel de probleme, să putem juca în Liga 1. Ne apucăm de treabă pentru că ne aşteaptă un sezon dificil. Sîntem o echipă tînără şi vrem să facem o figură frumoasă", spune Voiculeţ, care a evoluat pentru orădeni în barajul ratat pentru Liga 1 din 2006 cu Unirea Urziceni şi Forex Braşov. Aflat acasă la Cluj-Napoca, atacantul profită de ultimele zile de relaxare, iar de miercuri se va prezenta la reunirea FC Bihor.

"Este un pas mare în cariera mea să joc din nou în prima ligă, unde am mai fost cu FC Argeş" - Adrian Voiculeţ, atacant FC Bihor


A jucat şi la Inter
Diarra este născut în Cote D'Ivoire, fiind şi rezident în Italia, şi poate evolua ca fundaş şi mijlocaş stînga. Jucătorul a făcut parte din lotul lui Inter Milano şi a mai evoluat la NK Maribor şi Bohemians Praga, iar în septembrie 2010 a ajuns la UTA. Ca şi Voiculeţ, Diarra a parafat o înţelegere pe un an cu posibilitate de prelungire la propunerea clubului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
uta_4_arad
uta_4_arad  •  14 Iunie 2011, 19:00

diarra ii praf!!!! Voiculet e bun de liga 2....vedem cum se descurca in liga 1.... BAFTA ADRIANE!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează