FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK

Întăriri pentru Sepsi! A prelungit contractul unor jucători importanți

Articol de - Publicat miercuri, 20 iunie 2018 17:14

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe i-a prelungit contractul "veteranului" Attila Hadnagy până în 2019, oficialii covăsneni anunțând totodată că au înregimentat în lot un fost fundaș al lui Juventus București.

Și-a prelungit contractul cu încă un an și mijlocașul Ibrahima Tandia.

"Fostul fundaș al echipei Juventus București Florin Ștefan s-a angajat până în iunie 2020 la clubul nostru, iar Hadnagy Attila și-a reînnoit contractul pentru încã un an”, au anunțat conducătorii lui Sepsi OSK pe pagina de Facebook a clubului.

În această vară, au părăsit echipa din Sfântu Gheorghe jucătorii Albert Dalmau, Benjamin Kuku, Filipe Oliveira, Alejandro Gorrin, Nick Ross, Milovan Petrovikj, Sebastian Ghinga și Constantin Dima, respectiv portarul Marko Jovanovski.

La capitolul veniri, pe lângă Florin Ștefan, au mai semnat bulgarul Stefan Velev, Stephan Drăghici (împrumut de la Juventus București) și Gabriel Dodoi (împrumut de la CFR Cluj), ultimii doi fiind eligibili pentru postul U21.


Ibrahima Tandia

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mateiserban
mateiserban  •  20 Iunie 2018, 18:54

Sincer, eu daca eram in locul lui Hadnagy plecam de acolo la cat si-a batut joc Neagoe de el. Hadnagy e in top 10 cei mai rapizi si cei mai muncitori atacanti din Liga 1 si la varsta asta si el nu-l baga ca cica e batran si nu mai poate 90 de minute ;)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează