FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Întăriri pentru "stegari"! 3 nume importante au semnat cu echipa lui Ionuţ Badea

Ionuţ Badea
Ionuţ Badea

Articol de - Publicat joi, 28 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 28 iunie 2012 13:07

După ce au pierdut nu mai puţin de 12 oameni în această vară, braşovenii s-au apucat serios de transferuri şi au reuşit să aducă trei jucători dintr-un foc


Ionuţ Badea le promisese fanilor că va întări echipa şi s-a ţinut de cuvînt. Acesta a reuşit să îi convingă să semneze cu Braşovul pe: Pedro Taborda (portar, 34 de ani), Iulian Tameş (mijlocaş, 33 de ani) şi Iulian Popa (26 de ani, mijlocaş).

Taborda a jucat în ultimul sezon pentru formaţia portugheză Naval şi a semnat un contract pe un an cu "stegarii", cu posibilitate de prelungire pe încă un sezon.  Iulian Tameş nu a mai continuat la Dinamo şi a semnat, de asemenea, un contract pe un sezon, cu posibilitate de prelungire pe încă unul.

Iulian Popa revine la formaţia pentru care a debutat în Liga 1. În sezonul trecut, mijlocaşul a evoluat pentru Voinţa Sibiu şi acum a semnat un angajament pe două sezoane cu braşovenii. Popa a fost dorit şi de FC Vaslui, însă înţelegerea a picat.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dasnnydkj
dasnnydkj  •  15 Iulie 2012, 16:53

da ma,media echipei este de 30 anisori.....felicitari!

excentric
excentric  •  28 Iunie 2012, 14:15

ziaristii lui peste nu iulian popa a fost dorit de vaslui ci adrian popa de la chiajna

Vezi toate comentariile (2)
Comentează