FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ţinte noi pentru Steaua: Axente şi Lucas!

Mircea Axente şi Lucas Garcia
Mircea Axente şi Lucas Garcia

Articol de - Publicat joi, 06 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 06 octombrie 2011 09:28

Steaua negociază cu Timişoara pentru vîrful de 24 de ani şi va face o ofertă la iarnă ca să-l ia şi pe argentinianul fantastic al Ceahlăului


Începutul bun pe care l-a avut Bourceanu la Steaua l-a încurajat pe Gigi Becali să caute în continuare jucători prin lotul Politehnicii Timişoara, unul care încă mai conţine nume interesante. "Iancu mi l-a propus iar pe Goga, dar nu reuşesc să mă înţeleg cu băiatul", a povestit Becali. Goga, cu 300.000 de euro anual la Timişoara, a refuzat să joace pe aceiaşi bani la Steaua.

Alt bănăţean interesant pentru Gigi, Sepsi a declinat şi el varianta trecerii în Bucureşti. Amîndoi au ales să continue în Liga a doua. Un obiectiv nou din Banat îl constituie Mircea Axente. Nou fiindcă nu s-a mai discutat recent despre el. Dar Becali îl "ochise" de acum un an. Numai că Mihai Stoica s-a împotrivit afacerii. Patronul a revenit însă pe pista Axente, un vîrf cum Steaua mai are acum unul singur, pe Nikolici, şi el provenit tot de la Poli. Axente are 24 de ani şi 11 goluri înscrise în 68 de prezenţe în Liga 1.

Pe lîngă atacantul Timişoarei, steliştii mai vorbesc şi despre alt jucător ofensiv, pe care-l vor pentru retur. Lucas Garcia, de la Ceahlăul, e fotbalistul care i-a impresionat deşi a apucat să joace puţin în România. Argentinianul pe care nemţenii l-au prezentat drept "Messi din Moldova" cînd l-au achiziţionat a confirmat deja în Liga 1. E spectaculos şi driblează cu uşurinţă, adică e "profilul" Sînmărtean, după care steliştii încă mai plîng că nu l-au luat atunci cînd au avut ocazia.

10 jucători noi a luat Steaua de la startul pregătirilor pentru sezonul în curs, pentru care a plătit peste 3 milioane de euro

1 gol a marcat Lucas (23 de ani) în cele şapte prezenţe pe care le-a bifat în tricoul Ceahlăului

VEZI MAI JOS VIDEO CU GOLURI MARCATE DE LUCAS GARCIA ŞI CU REUŞITELE LUI AXENTE LA TIMIŞOARA!


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
nedetheo
nedetheo  •  07 Octombrie 2011, 08:47

Futuva-n gura de oi spurcate.Muriti ma!

fcbm
fcbm  •  06 Octombrie 2011, 11:17
Postat de cordos_eu pe 06 Octombrie 2011, 05:19

au cautat mult pe naiba ca in vara nici macar dupa ce l-ati vazut la antrenamente abia si abia i-ati oferit un salariu de 100 de mii de euro...

Daca nu stii ..nu te baga in seama doar de amorul artei....100 de mii de euro ? Fugi cu cercul ! Ceahlaul nu-si perminte salarii din astea.Si cand am zis ca au cautat mult....ma refeream la ...un jucator care sa stie sa dea o pasa ca lumea.De Lucas se cam stia inca din mai.El fusese in probe la echipe de Liga 2 din Franta,dar nu a fost tinut datorita fizicului.

jonydeep90
jonydeep90  •  06 Octombrie 2011, 10:52

sigur ca am vazut meciuri ale ceahlaului si am vazut si clipul de prezentare al lui!!! eu ma refeream la prostia crasa de care dau dovada ziaristii astia !!!e adevarat ca baiatul e bun dar retineti"e bun acolo fara presiune"!!!tu ai vazut undeva scris sau audio vreun interes al cuiva de la steaua???asa ca viseaza un aplaudac pe aici ca ,crede el ca il vrea steaua..suntem satui!!!!ilie stan deja e "iliesta",noua steaua,antrenamente dupa dansul piticului,deja astia iau luat interviu si lu masa...asta e presa noastra!! considerati ca asta e promovarea voastra???mie unul imi e sila!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează