FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - CSMS IAŞI 1-0

Interimar de succes » Sorin Cîrţu preia de la Szabo un Braşov neînvins de o lună

Articol de - Publicat marti, 09 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 09 octombrie 2012 12:39

Interimarul Adrian Szabo şi-a încheiat neînvins mandatul de aproape o lună la cîrma lui FC Braşov, predîndu-i locul lui Sorin Cîrţu.

Două victorii şi un egal în campionat (2-1 cu Vaslui, 0-0 în deplasarea de la Galaţi şi 1-0 cu CSMS Iaşi), plus calificare în optimile Cupei României (1-0 cu Farul) este bilanţul antrenorului de 52 de ani.

Imediat după partida de aseară, acesta a declarat: "Echipa a acumulat încă trei puncte şi asta e important. Sînt bucuros pentru parcursul din ultimele meciuri, sînt bucuros că am ramas neînvins. Mereu incerc să îmi fac treaba cît mai bine, iar dacă şi reusesc e şi mai bine. Am dorit ca antrenorul care vine să preia o echipă pregătită şi sper ca pe viitor să fie rezultate care să bucure suporterii braşoveni".

În perioada cît a condus echipa, Szabo a fost perceput ca un antrenor apropiat de jucători, aceştia sărbatorind împreună cu el golul căpitanului Munteanu, venit foarte greu, pe final. "Le-am spus înainte de meci că rezultatul poate fi decis prin faze fixe, probabil de asta au venit la mine şi s-au descătuşat după înscrierea golului", a explicat Szabo gestul elevilor săi.

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (2)
dani27
dani27  •  09 Octombrie 2012, 16:03

Respect Adrian Szabo

alexseba
alexseba  •  09 Octombrie 2012, 12:27

Bravo! As putea adauga ca echipa a jucat extraordinar!!! Multumim!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează