FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Internaționale” Dinamo poate bate un record la reluarea Ligii 1! Ce echipă de start poate alinia Rednic cu Poli Iași

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 18:09

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, va schimba total echipa de start față de prima parte a sezonului, astfel încât echipa va deveni una cu adevărat internațională.

  • Dinamo va juca luni, 4 februarie, cu Poli Iași. Meciul va începe la ora 20:00, în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

Dacă Dinamo va oficializa zilele acestea și transferul atacantului grec Athanasios Papazoglou și al fundașului italian Lorenzo Gonnelli (Detalii AICI), va duce numărul străinilor din lot la 14!

Dintre jucătorii români din lot, doar Dan Nistor, căpitanul echipei, și fundașul Ricardo Grigore, folosit pentru regula U21, sunt siguri de locul de titular.

Astfel, Mircea Rednic ar putea alinia o echipă cu 9 străini în lot, un record pentru acest sezon din Liga 1!

Cum ar putea arăta Dinamo: McDermott - Dussout (Sorescu), R. Grigore, Klimavicius, Mustoe - Zenke, Ait-Atmane, Nistor, Jaadi - Christovao, Montini (Papazoglou)

„Sunt foarte dezamăgit de tot ce se întâmplă acolo şi nu e ăsta Dinamo pe care eu îl doream ca suporter şi ca fost jucător acolo. Practic am devenit o echipă belgiană, nu mai suntem o echipă românească. Sunt numai belgieni, francezi, practic e o echipă străină. Internaţionale Dinamo o putem numi. Pentru că nu ştiu dacă mai sunt români” Florin Răducioiu, fost internațional

 

dinamoDINAMO

antrenor: Mircea Rednic (confirmat)
veniri: I. Filip, Montini, Ait-Atmane, Aliji, Zenke, Christovao, Mustoe, Jaadi, McDermott, Mamoutou N’Diaye, Papazoglou, Damien Dussaut, Klimavicius (toți liberi)
plecări: Delorge, Penedo, Mezague, Cooper, Subotici, Tade, Grozav, Axente (toți contracte reziliate), Sg. Popovici (Hermannstadt), M. Popescu (St. Mirren), R. Moldoveanu (Petrolul), Neicuțescu (Chindia), Târcoveanu (Viitorul), Hanca (KS Cracovia), Vl. Olteanu (ACS Poli), M. Eșanu (Daco-Getica), Gomelt (Crotone)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
breitner
breitner  •  31 Ianuarie 2019, 10:03

Exista vreun fotbalist roman? Sunt doar jucatori (si multi nici macar de fotbal ci de nunti si botezuri)!

englezu
englezu  •  31 Ianuarie 2019, 09:47

Dinamo, la fel ca România : vai de ei, vai de mama noastră ! Trăiască Kanibalismul multilateral mafiot !

popescu222
popescu222  •  31 Ianuarie 2019, 08:57

Ca roman si dinamovist (care exulta la golurile lui Raducioiu pe vremuri) mi-as dori sa vad si eu macar 5-6 romani in echipa. Dar ca individ rational, gandesc ca Rednic a fost adus intr-o situatie de criza, si n-are timp de sentimentalisme; ia ce e cat de cat valoros + ieftin oriunde in Europa (si mai ales in Belgia ca acolo a lucrat). Imi place sa cred ca daca situatia se imbunatateste va fi atent si cu promovarea unor jucatori romani de perspectiva.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close