FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

INTERVIU Cristi Dulca are o nouă strategie pentru Gaz Metan: "Vom trata altfel" » Cum caracterizează transferurile

Articol de - Publicat luni, 07 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 iulie 2014 14:05

Cristi Dulca a vorbit despre ce aşteaptă de la noul sezon de Liga 1 şi a caracterizat transferurile efectuate de Gaz Metan în această vară.

- Domnule Dulca,cum aţi caracteriza primul stagiu de pregătire pe care echipa l-a desfăşurat la Mediaş?
- A fost o perioadă în care ne-am axat în special pe pregătirea fizică,urmărind să punem la punct această latură.A fost cel mai important aspect la ora actuală.De asemenea,am urmărit că fotbaliştii care au venit să se acomodeze şi să se integreze în echipă,să înţeleagă ceea ce le cerem noi.A fost un cantonament de 12 zile,care a inclus două antrenamente pe zi,la care s-au adăugat şi două meciuri de pregătire,cu AsA şi Pandurii.

- Ce o să urmeze pentru gazişti?
- Pînă joi vom sta la Mediaş apoi o să ne deplasăm pentru amical la Cluj,cu CFR după care vom pleca în Ungaria,la Debrecen,unde vom avea alte două partide amicale,cu Debrecen şi Miskolc.Ne vom întoarce pe 15 iulie după care vom aştepta primul meci oficial,cel cu Pandurii,din Cupa Ligii.

- Gazul Metan a perfectat în această vară mai multe transferuri.Aţi putea să le argumentaţi?
- Cum Zaharia va fi apt abia peste vreo două luni,a trebuit să ne gîndim la o soluţie pentru postul de fundaş drepta,asltfel că ne-am oprit la varianta Creţu,de la Chiajna.Pe Enescu,care a jucat majoritatea jocurilor şi pe Buziuc îi cunoşteam de la Vaslui iar Tîrnovan cred că ne poate ajuta pentru că are reale calităţi de vîrf de atac.Să nu uităm că pînă în momentul în care îşi va reveni Roman,în atac îl avem doar pe Vitinhio iar la mijlocul terenului Tahar nu este încă refăcut după o accidentare.

Pentru postul de fundaş central am optat pentru Ahmed Mujdragici întrucît îi aveam doar pe Muth şi Ilie după plecarea lui Frăsinescu.Iar zilele următoare este foarte posibil să semneze şi Lorand Szilagy,un fundaş stînga care a evoluat la Tg. Mureş pentru am dorit să ne acoperim şi postul de fundaş stînga,unde Buzean nu avea nici o dublură.

- Cum vi se pare programul Ligii I?
- La prima vedere,în afară de Botoşani,vom întîlni din nou echipe venite din eşalonul secund,Rapid, Iaşi şi Craiova,în primele patru etape.Să nu uităm că Botoşaniul ne-a pus probleme sezonul trecut,din dubla întîlnire cu ei reuşind să obţinem doar un singur punct.

Cu siguranţă vom trata altfel debutul de sezon faţă de anul trecut,însă cu rezerva că sezonul precedent ne-au lipsit şapte fotbalişti în primele trei etape. De această dată va trebui să fim foarte atenţi pentru că vor retrograda şase formaţii la finalul campionatului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mediash
mediash  •  08 Iulie 2014, 00:21

tot as avea incredere mai mare in Pustai

Vezi toate comentariile (1)
Comentează