FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Interviu cu Bobonete: "CSU e adevărata Craiova! Dacă Mititelu reînființează echipa, va fi o ciorbă reîncălzită" » O reneagă pe FC U Craiova, deși are povești spectaculoase din galeria ei

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 aprilie 2017 13:03

Actorul Mihai Bobonete a acordat un interviu în care a vorbit despre pasiunea sa pentru CSU Craiova, mărturisind că "adevărata Universitatea" este cea care evoluează acum în Liga 1. Deși o reneagă acum pe FC U Craiova, comediantul craiovean la origine are amintiri unice din galeria echipei dezafiliate de FRF.

"Țin cu Craiova de când eram copil! Eu am crescut în Valea Roșie și aveam acolo un teren pe care jucam fotbal, Maracana îi ziceam.

E, în zilele de meci, întindeam cearceafurile pe teren și scriam cu culori, cu cărbune, mesajele pe care le atârnam de gard.

Marius Zăvoianu ”Barză”, care a fost șeful galeriei în vremurile mari, ne supraveghea, ne dădea bani de cărbune și tot așa", a declarat Mihai Bobonete, într-un interviu acordat site-ului danielnanu.ro

În opinia actorului, echipa care evoluează acum în Liga 1 este adevărata Universitatea Craiova și nu crede că Mititelu va reuși să reînființeze echipa veche.

"Eu am ținut cu Universitatea, azi țin cu echipa care joacă în Liga 1. Pentru mine, aceasta este Universitatea. Eu m-am atașat acum de această echipă.

Mi se par niște prostii alea cu Clona sau Craiolguța. Până la urmă, clubul înființat în 1948 era Clubul Sportiv Universitatea, nu? Și în anii 80, marii ani, tot CS Universitatea era.

În cazul în care Mititelu va reînființa echipa veche, va fi o ciorbă reîncălzită", a mai spus Mihai Bobonete, conform aceleiași surse.

Actorul a rememorat și mai multe întâmplări petrecute pe vremea când mergea cu galeria Universității în deplasări.

"În 2000, la finala de Cupă cu Dinamo, de pe fostul „23 August”, am fost chiar în compartimentul de tren în care Cristian Ignat și-a pierdut ochiul.

Eram prieteni. Piatra a fost aruncată de pe partea cu geamul compartimentului, eu eram pe culoar. A fost o tragedie pentru noi. Săracul, când s-a trezit, la spital, prima lui întrebare a fost „ce am făcut în finală?”, a relatat Bobonete.

AICI poți citi interviul integral cu Mihai Bobonete

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (50)
1071902626172391
Kytoy Generalu  •  16 Aprilie 2017, 17:41

***:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

antalmihai
antalmihai  •  16 Aprilie 2017, 13:39
Postat de Nicu Dobre pe 16 Aprilie 2017, 02:18

Bobonete..cat imi placi ca si actor atat ma dezamagesti cu ceea ce spui..nici mie nu-mi place mititelu dar asta nu-i craiova!!! Ce o sa va intoarceti toti la adevarata Craiova dc va mai reaparea..forza stiinta

daca?????? asteptati 199 ani,poate este ok!

ortega
ortega  •  16 Aprilie 2017, 08:28

Actor ? Ăsta ? De PROst TV ... Ce actorul sully e obezul ăsta ... Las Fierbinți e de el , ***l ... PARDON , FICISIBIȘTI ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează