FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Interviu cu "nebunul" Rui Duarte: "Frate, Rapid rămîne cel mai frumos lucru pentru mine!" » Recunoaşte, în premieră, de ce întîrzia mereu la cantonamente

Rui Duarte, foto: GSP.RO
Rui Duarte, foto: GSP.RO

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 iulie 2014 12:38

Portughezul Rui Duarte a fost unul dintre cei mai capricioşi jucători din Liga 1, perioada tumultoasă de la Rapid dovedind din plin acest lucru. Acum în vîrstă de 33 de ani, fundaşul dreapta a acceptat un dialog cu Gazeta Sporturilor:

Rui Duarte este considerat printre cei mai buni jucători străini care au trecut prin prima divizie din România. Fundaşul dreapta de 33 de ani se emoţionează atunci cînd îşi aminteşte de perioada petrecută în Giuleşti:

... despre Rapid: "Frate, Rapid a fost cea mai frumoasă perioadă din cariera mea. Primii doi ani au fost perfecţi, m-am înţeles nemaipomenit de bine cu toată lumea, de la Copos pînă la bucătari şi cei care spălau tricourile".

... despre Copos: "Nu ştiu dacă merită sau nu să fie la închisoare. Oricum, trebuie să fie bărbat, să îşi asume situaţia şi să ţină capul sus pentru că este un om foarte important în România. Aşa dovedeşti în viaţă că eşti bărbat!"

... despre Rapid-Steaua: "Rapid cîştigă, 2-1! La Rapid se joacă cu inima, indiferent de probleme. Acest lucru cîntăreşte mai greu decît toţi banii din lume!"

Interviul integral poate fi citit în Gazeta Digitală, acolo unde recunoaşte, în premieră, pentru cititorii Gazetei ce provoca arhicunoscutele sale întîrzieri. :D

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
sharpe1923
sharpe1923  •  16 Iulie 2014, 23:10
Postat de serban_ionescu pe 13 Iulie 2014, 20:27

unde gasiti expiratii astia? sunt singurii cai morti pe care ii puteti intervieva la nivelul vostru??? jalnic!

scuze....dar serban ionescu nu e mort???/aaaaa da, e asa cum ai spus inca se mai baga-n seama si caii morti....RIP

serban_ionescu
serban_ionescu  •  13 Iulie 2014, 20:27

unde gasiti expiratii astia? sunt singurii cai morti pe care ii puteti intervieva la nivelul vostru??? jalnic!

alessyo49
alessyo49  •  13 Iulie 2014, 20:26

Ce gonoaie, te fac sa dai clic pe stire si iti spun sa cumperi ziarul daca vrei sa vezi ce a zis Duarte. weah.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează