FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU DORINEL POPA

Interviu cu noua achiziţie a Stelei, Dorinel Popa: "Cea mai bună afacere pe care o puteam face"

Dorinel Popa şi Cristi Tănase vor fi coechipieri din sezonul viitor
Dorinel Popa şi Cristi Tănase vor fi coechipieri din sezonul viitor

Articol de - Publicat vineri, 06 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 06 mai 2011 20:51

Noua achiziţie a celor din Ghencea, Dorinel Popa, spune că transferul în Ghencea i-a împlinit un vis.

- Dorinel, se zvoneşte că ai fi semnat cu Steaua. E adevărat?
- Discuţii au fost şi sunt foarte mulţumit. Totul a decurs minunat. În acest moment sunt jucătorul Brăneştiului, dar de la vară mă voi alătura noilor mei colegi de la Steaua. Mai sînt cîteva detalii pe care trebuie să le stabilim, dar în mare totul este aranjat.

- Te gîndeai acum un an că vei ajunge la Steaua?
- Sincer să vă spun încă nu îmi vine să cred. Au fost şi în iarnă oferte, dar nici prin minte nu îmi trecea că voi ajunge la cea mai titrată echipă a României. Prima dată credeam că e o glumă, dar iată că visul mi s-a îndeplinit.

- Ţi-ai dorit mult să joci la Steaua, din cîte se pare.
- Sigur, cred că orice jucător cînd este întrebat la ce echipă şi-ar dori să joace ar spune că la Steaua. Respect această echipă şi consider că este cea mai bună alegere pe care o puteam face.

- Îţi este frică de concurenţa de la noua echipă?
- Nu are de ce să îmi fie frică. Ceilalţi jucători au demonstrat că sînt valoroşi pentru că au ajuns deja acolo. Pentru mine de-abia acum începe greul, trebuie să demonstrez că merit tot ce mi se întîmplă şi sper să pot ajuta echipa. Din partea mea va fi o dăruire sută la sută.

- Ce îţi propui pentru sezonul viitor?
- Dorinţa mi s-a împlinit momentan. Pe viitor vreau să le urez succes steliştilor în lupta lor pentru Europa League, le ţin pumnii şi sper să jucăm împreună la anul în această competiţie.

- Se spune că ai avea ceva probleme extra-sportive. Este adevărat?
- Nu este nimic adevărat. Asta a declarat Ilie Stan, este părerea dînsului, însă vă asigur că nu am o astfel de problemă, sunt un jucător tînăr şi ar fi o mare greşeală să nu mă ţin de treabă acum.

- Cum crezi că te vei înţelege cu Gigi Becali? El cam pune presiune pe jucătorii noi...
- Cu siguranţă mă voi înţelege bine. Ce dacă pune presiune? Pe mine nu mă afectează criticile. Dacă joc slab şi merit să fiu criticat, asta e! Le accept şi merg mai departe!

Cine e Dorinel Popa?
- are doar 22 de ani.
- "Dorinel Popa e bun în centru, fiindcă driblează bine, pasează bine şi e decisiv la fazele fixe". Aşa îl caracterizează Ilie Stan, fostul său antrenor de la Victoria Brăneşti.
- evoluează ca închizător la Victoria Brăneşti. Este recunoscut pentru şutul puternic de la distanţă, video mai jos. A marcat 3 goluri în Liga 1, a dat 4 pase de goluri şi are o medie a notelor de 5.76 în Gazetă.
- a debutat în Liga 1 în martie 2008, cînd evolua pentru Buzău, în meciul Unirea Urziceni - Gloria 2-0. Are 29 de meciuri pe prima scenă.

3 echipe a bifat în carieră Dorinel Popa: Focşani, Buzău şi Brăneşti, Steaua fiind a 4-a. Pînă în vara trecută, mai avea doar două prezenţe în Liga 1, în tricoul Gloriei Buzău.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
natriuclor
natriuclor  •  09 Mai 2011, 05:29

toti fomistii ajung la steaua sa faca afaceri. fotbal cine mai 'face' minca-v-as ??????????????????????????????

zeidas
zeidas  •  06 Mai 2011, 23:23

Vise transformate in cosmar dupa 3 etape...

mutulica10
mutulica10  •  06 Mai 2011, 22:07

mai trebuie sa vina 2 jucatori de la Navodari si 3 de la Juventus Colentina si rupem Europa ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează