FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Interviu cu noul fundaş stînga al lui Dinamo: "Vin să cîştig trofee". Cine l-a convins să aleagă România

Rullo a jucat doar în Italia în carieră, la Lecce, Modena, Triestina şi Napoli +1   FOTO
Rullo a jucat doar în Italia în carieră, la Lecce, Modena, Triestina şi Napoli

Articol de - Publicat marti, 26 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 martie 2013 22:43

Erminio Rullo a trecut vizita medicală şi, dacă va ajunge la un acord asupra salariului, spune că îşi doreşte s-o ajute pe Dinamo să redevină o forţă.

- Erminio, cum ai ajuns să fii în vizorul lui Dinamo?
- Marco Onetto, care a fost preparator fizic aici, la Dinamo, a vorbit mereu frumos despre club. Am vorbit şi cu Bergodi, el mi-a spus că este vorba de o echipă mare, un oraş important şi că mă voi simţi excelent aici. Dinamo e un club care a cucerit multe trofee în România, iar acum vrea să înceapă iar să cîştige, îmi doresc să mă alătur acestui proiect interesant. Să sperăm că o să fie bine.

- Nu ai mai jucat de 10 luni, cum te simţi din punct de vedere fizic?
- Sînt pregătit, eu în această perioadă m-am antrenat constant, am avut un program bine stabilit. Fac teste suplimentare dacă trebuie şi apoi o să văd împreună cu clubul ce facem. Eu îmi doresc să joc aici, să pun umărul la relansarea clubului, vreau trofee. Ştiu că Steaua este rivala lui Dinamo!

- Cînd vei semna contractul?
- O să avem o discuţie, apoi vom vedea dacă semnăm un acord. Nu mă pot pronunţa acum.

- Eşti familiarizat cu fotbalul din România?
- Am jucat cu Ovidiu Petre la Modena, un băiat şi un jucător bun. Am evoluat împotriva lui Mutu şi Chivu de multe ori. Sînt fotbalişti mari de tot, care au scris şi scriu istorie pentru România. Am văzut meciul României la Budapesta, cînd Mutu a marcat. Deci ştiu că jucătorii români sînt foarte buni, cu o cultură fotbalistică apreciabilă şi foarte legaţi de echipele proprii.

Fetele lui tata
Rullo se caracterizează drept un fotbalist serios, care petrece cu măsură, majoritatea timpului dedicîndu-l familiei. Faptul că italianul de 29 de ani e un familist convins se observă pe contul său de facebook, unde fundaşul stînga are o sumedenie de poze cu cele două fetiţe ale sale (foto 2). Dacă se va înţelege cu Dinamo, Erminio îşi doreşte să-şi aducă şi familia la Bucureşti.

Nu s-a antrenat cu mingea
Ieri după-amiază, Rullo a făcut un RMN pentru ca dinamoviştii să vadă dacă are probleme din cauza accidentărilor mai vechi. Pînă acum, italianul a participat doar la antrenamentele fizice, iar în cazul în care rezultatele RMN-ului ies bune, de azi va intra la jocul cu mingea, urmînd ca Ţălnar să decidă dacă peninsularul va fi luat în calcul la meciul cu Astra, de duminică.

"Cea mai frumoasă experienţă a mea a fost la Napoli. Visam de cînd eram copil să joc acolo şi am reuşit. Dar şi perioada petrecută la Lecce a fost foarte importantă pentru mine" ( Erminio Rullo, fundaş stînga)

"Rullo e un jucător cu referinţe bune. Are multe meciuri în Serie A, e un fotbalist ce urcă mult în atac şi centrează excelent. Important e să se înţeleagă cu preşedintele ca totul să fie în regulă" ( Florentin Petre, secund Dinamo)

7.000 de euro lunar doresc dinamoviştii să-i ofere lui Rullo, contract pînă în vară, cu opţiune de prelungire

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
calinescu_
calinescu_  •  26 Martie 2013, 16:17
Postat de juvedanut pe 26 Martie 2013, 14:58

pai si Musat e jucator????

MUSAT SI BURNEA ASIGURAU CU BRIO POSTUL DE FUNDAS STANGA ,,,,,!!!!! DINAMO AVEA NEVOIE DE INCHIZATOR PENTRU CA NU ARE NICI UNUL .....!!!!

americanu197
americanu197  •  26 Martie 2013, 15:23

foamea l-a convins sa aleaga romania

juvedanut
juvedanut  •  26 Martie 2013, 14:58

pai si Musat e jucator????

Vezi toate comentariile (23)
Comentează