FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

INTERVIU EXCLUSIV » A luat titlul în Liga, dar face acuzații incredibile: "Românii sunt oameni închiși, cu o mentalitate învechită!" + Ce spune despre Steaua

Matteo Spatafora, la un antrenament al FCSB-ului
Matteo Spatafora, la un antrenament al FCSB-ului

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iulie 2017 00:17

Vă mai aduceți aminte de Matteo Spatafora?

În urmă cu fix un an era propus la FCSB de Mihai Stoica pentru a acoperi plecarea lui Thomas Neubert, care se certase cu Reghecampf şi alesese să semneze cu ŢSKA Sofia! Reghe îşi dorea un alt preparator fizic, însă a cedat insistenţelor lui MM de a-l accepta pe Spatafora, cu care Stoica lucrase şi luase titlul la Urziceni.

Colaborarea n-a durat însă foarte mult. O jumătate de sezon doar. În decembrie anul trecut, italianul a fost anunţat că e înlăturat din staff-ul echipei. A fost exilat, după modelul Tade şi Alcenat, în curtea Liceului "Mircea Eliade", locul unde sunt trimişi cei care nu acceptă rezilierea contractului!

Într-un interviu EXCLUSIV pentru ediția tipărită a Gazetei Sporturilor, Matteo Spatafora a făcut dezvăluiri incredibile despre situația de la Steaua, precum și despre metodele de antrenament care se purtau în curtea roș-albaștrilor!

- Crezi că problema ta a fost că ai fost adus la cerința exclusivă a lui MM Stoica?
- Sută la sută, da! Antrenorul nu m-a dorit! El a vrut un alt preparator fizic de la început. Deci, cred că am avut probleme din start din acest punct de vedere.

- Îți reproșezi ceva pentru cele șase luni de la Steaua?
- Doar faptul că am venit într-o zonă necunoscută pentru mine! România, oameni foarte închiși, cu o mentalitate învechită! Pot să spun același lucru și despre antrenorul secund!

- Anton Petrea! Ce e cu el?
- El nu a vorbit niciodată cu mine și nu a acceptat nicio schimbare, deci a fost extrem de dificil din start. Atunci când eu propuneam ceva îmi spuneau că e mult prea sus, că e prea puțin sau că nu e bun... Sincer, după o lună de zile am vrut să renunț, să facă ce vor și să nu mă mai lupt cu ei...

- Dar ce făceau ei, din punct de vedere fizic, era greşit?
- Erau prea departe de mentalitatea italiană, de tot ceea ce înseamnă ea, inclusiv de pregătirea fizică. A fost imposibil să-i conving să facă ceva, să schimbe ceva la echipă!

Citește interviul maraton, de 4 pagini, în Gazeta Sporturilor de astăzi! Dezvăluiri în serie și atacuri incredibile la adresa lui Laurențiu Reghecampf! Totul la chioșcuri sau pe platforma Gazeta Digitală, acolo unde ziarul este urcat în fiecare zi!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (23)
10209357145670556
Nicolae Alexandru  •  07 Iulie 2017, 16:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentinn10
valentinn10  •  07 Iulie 2017, 16:22
Postat de onduku pe 07 Iulie 2017, 10:10

Corect!

Tinerii frumosi si liberi , USB a dat foc capitalei, acum urmeaza Romania conform USR, vai mama lor ...si a noastra cu asa viitor...

138672209828437
Gelu Oanca  •  07 Iulie 2017, 11:04

Are dreptate omul, majoritatea Romanilor sant cu 50-60 de ani in urma cu mentalitatea.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează