FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

INTERVIU EXCLUSIV » Fostul șef al lui Contra îi face portretul antrenorului: "Nu va face treabă la Dinamo"

Articol de - Publicat joi, 19 mai 2016 14:19

Cosmin Contra, 40 de ani, este o variantă pentru banca tehnică a celor de la Dinamo. GSP.ro l-a contactat pe patronul Petrolului, Dan Capră, pentru a-i face portretul lui Cosmin. 

Capră l-a avut angajat pe Contra la Ploieşti în perioada 2012-2014.

- Cum e antrenorul Contra, domnule Capră?
- Din punct de vedere uman, ireproşabil! Corect şi modest! Nu abuzează de numele lui, are o educaţie de bănăţean adevărat. Cu o zi înainte de meci intră în transă, cu o oră înainte de meci făcea 20 de km prin cameră, mă rugam de el să se potolească, să mai schimbăm şi noi o vorbă.

- Are probleme de atitudine?
- E adevărat că avea anumite ieşiri pe la pauza meciurilor, însă consider că aşa conecta fotbaliştii la joc, să conştientizeze miza. Ce m-a impresionat a fost că ştie foarte bine să lege vestiarul. Aveam jucători de culoare, la prima experienţă în Europa, mânca din aceeaşi farfurie cu ei, la propriu!, îi făcea să se simtă importanţi. Fotbaliştii au ţinut mult la el datorită detaliilor de genul ăsta.

- Antrenamentele cum sunt?
- Nu mişcă nimeni în timpul şedinţelor de pregătire, dar la final o dă în caterincă cu ei şi chiar le permite glume.

- E bun pentru Dinamo?
- Uitându-mă la ultimele "mariaje" dintre conducerea lui Dinamo şi antrenori, cred, cu părere de rău pentru Cosmin, că nu va putea face treabă bună acolo. El face performanţă când e lăsat în pace, îi trebuie linişte şi comunicare bună cu conducătorii.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
bobluci
bobluci  •  19 Mai 2016, 23:38

chiar nu se mai gasea nimeni sa-si dea cu parerea decat Capra...este incredibil cum infractori dovediti gen Meme si alti in curs sa fie dovediti isi dau cu parerea pe la tv, prin presa...pai domnilor jurnalisti va faceti meseria sau...?

zecs93
zecs93  •  19 Mai 2016, 22:50

Sa gasit si Capra asta sa spuna si el ''nimicuri'' !!! Pai daca Contra nu e bun de Dinamo, atunci tu de ce esti pe ultimu loc in liga 1 :)))))) i-ati luat opinia unui l00ser !!! Cosmin Contra va face treaba la Dinamo daca pleaca REDNIC !!! Echipele lui au facut performanta si mai si practicau un joc frumos, plus ca domnu cu nume de mancator de salata sa nu uite ca el la Petrolul i-a dus in grupele europa league si ia descoperit niste jucatori peste media ligii 1 cum ar fi: bOKIla,Tamuz,etc !!!

agentul0007
agentul0007  •  19 Mai 2016, 19:03

Tocmai pe capra va-ti gasit sa Il intrebati de ce va face contra la dinamo .iar el vorbeste cand a facut doar rau fotbalului prahovean.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează