FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

INTERVIU EXCLUSIV Steliștii pot desface șampania » Părerea expertului despre ultimul transfer: "Uitați de Enache și Bălașa. Pleașcă e peste amândoi!"

Articol de - Publicat joi, 09 februarie 2017 18:25

Steaua a oficializat astăzi transferul fundaşului dreapta Marian Pleaşcă, 27 de ani. Vezi detalii

Sorin Cârţu a lucrat cu noua achiziţie a Stelei la Pandurii şi a vorbit pentru GSP.RO despre Pleaşcă, spunând că se va impune în primul "11" al lui Reghe pentru că este mai bun decât Gabi Enache şi Mihai Bălaşa.

-Domnule Cârţu, dumnevoastră aţi lucrat cu Pleaşcă. Ce părere aveţi despre faptul că l-a luat Steaua?
- Pleaşcă e un copil bun. Steaua a făcut o alegere excelentă. Este un jucător de calitate, are forţă şi are viteză. În iarnă, când am văzut că cei de la Pandurii nu-l pot ţine, l-am recomandat pe Pleaşcă celor de la CSU. Dar ei au ales să-l transfere pe Dimitrov. Este un băiat de calitate. Este un fotbalist pe care orice antrenor şi-l doreşte.

- Se va duela cu Enache şi Bălaşa pentru un loc de titular. Ce şanse are?
- Este mai fundaş decât Enache şi Bălaşa. Este mai bun decât amândoi pe postul de fundaş dreapta. Acesta este postul lui. Este mai defensiv, foarte bun pe faza defensivă. Înainte să se accidenteze era în circuitul naţionalei şi era o soluţie bună pentru naţională. După acest transfer nici Steaua nu ar mai improviza pe acel post.

- Transferul lui Pleaşcă aminteşte de transferul lui Dănănae. Şi el a venit la Steaua după o accidentare gravă.
- Este o diferenţă de caracter între cei doi. Este un plus pentru Pleaşcă.  Este păcat că el a avut acea accidentare care l-a dat puţin în urmă o anumită perioadă. Ar fi putut de mai multă vreme să epateze în fotbalul românesc. Cred că poate ajunge la nivelul de dinaintea accidentării, mai ales dacă are un mediu bun, care să îl ajute.

- Cum vedeţi lupta la titlu?
- Rămâne să vedem. Este important cine ajunge în play-off. Acolo se decid multe. Sunt 14 jocuri. Depinde şi de şansă şi de cum poţi să îţi prezinţi primul "11" la meciuri. Contează şi starea de sănătate a jucătorilor.

  • În noiembrie 2011, Pleaşcă a avut o accidentare la ligamentele încrucişate al genunchiului şi a absentat până în iunie 2012. În plus, în martie 2015 a avut din nou probleme la genunchi şi a revenit pe teren în august 2015.

Comparație în acest sezon: 

Jucător Meciuri/ Goluri/ Pase de gol
Marian Pleaşcă 13/1/1
Gabi Enache 18/2/-

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
rastaman85
rastaman85  •  09 Februarie 2017, 23:27
Postat de ortega pe 09 Februarie 2017, 22:58

***

Hahahaha! Esti nebun :))

ortega
ortega  •  09 Februarie 2017, 22:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

widoqq
widoqq  •  09 Februarie 2017, 20:41

O adevarata plesca pentru Gigi Puscarie !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează