FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMOVISTI.RO

INTERVIU / Giani Kiriţă: "Sînt liber. Totul depinde de Rednic!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iulie 2008 00:00

Giani Kiriţă şi-a reziliat contractul cu Ankaragucu şi aşteaptă răspunsul "Puriului" pentru a şti dacă este dorit sau nu la Dinamo. Citeşte un interviu cu fostul căpitan dinamovist, acordat în exclusivitate pentru www.dinamovisti.ro

După trei zile de negocieri cu şefii lui Ankaragucu, Giani Kiriţă (31 de ani) a reuşit să-şi rezilieze contractul chiar dacă a renunţat la jumătate din cei 100.000 de euro pe care i-i datorau turcii. Azi, Kiriţă, care mai este dorit de Kocaelispor şi de Konyaspor, va purta o discuţie finală cu Cristi Bocea vizavi de revenirea sa în Ştefan cel Mare.

- Giani, ţi-ai încheiat conturile cu Ankaragucu, urmează Dinamo?
- Gata, bine că s-a terminat şi ne-am înţeles! Voi purta o discuţie cu Cristi Borcea să vedem ce facem, dar trebuie să mă vrea şi Mircea Rednic. Dacă mă doreşte şi antrenorul, vin cu cea mai mare plăcere. De el depinde revenirea mea!

- Deci ăsta e singurul impediment în calea transferului?
- Sufletul meu este Dinamo, iar după cinci ani petrecuţi în Turcia ard de nerăbdare să îmbrac iar tricoul alb-roşu. Eu, dacă vin, vin din toată inima, să pun osul la treabă, nu să fac act de prezenţă. Sper să iasă bine, trebuie să vorbim şi dacă mă vrea antrenorul, şi de bani, dar cred că ne înţelegem!

- Suporterii îşi exprimă, pe www.dinamovisti.ro, dorinţa ca tu să revii...
- De cînd m-am întors din vacanţă, am vorbit şi cu băieţii de la echipă şi cu oameni apropiaţi de Dinamo şi toţi mi-au transmis că mă aşteaptă cu braţele deschise. Iar mie mi-e dor de ei şi de tot ce înseamnă "cîinii roşii"!

Giani Kiriţă a cucerit două titluri (2000, 2002) şi trei Cupe ale României cu Dinamo (2000,2001, 2003)

250.000
de dolari este salariul oferit de Cristi Borcea lui Giani Kiriţă, dar fotbalistul şi-ar dori ca suma să fie transformată în euro

Citeşte mai multe ştiri despre Dinamo pe dinamovişti.ro!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
 •  11 Iulie 2008, 22:35

terminat esti tu ba o...a...i...e....va e frica de el.....dk. pleaca si mag..aru de la oi...radoi...santeti varza...etapa ...3.4...laca pleaca....si se da ..STINGEREA....

 •  11 Iulie 2008, 21:21

Kirita e terminat ca jucator,era inca de cand a plecat de la Dinamo singurul lucru prin care iesea in evidenta era "rautatea" din teren si "bulanul".N-ar fi un plus pt. apararea lui Dinamo care si asa e slaba, singurul Moti care face fata cat de cat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează