FOTBAL  »  Superliga  »  CS OTOPENI

INTERVIU Împrumutat de Rapid în "B", monitorizat de englezi! "Experienţa din Anglia a fost unică"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 aprilie 2012 14:36

Andrei Ciolacu, tînărul atacant rapidist împrumutat pentru retur la CS Otopeni, a răspuns, înainte de meciul cu Dinamo II, la cîteva întrebări pentru site-ul LigaB.ro. Fotbalistul a vorbit despre experienţa sa în Anglia, despre actuala echipă, dar şi despre formaţia sa de suflet, Rapid Bucureşti.

-  În etapa precedentă, CS Otopeni a pierdut la Constanţa pe final de partidă. Tu şi colegii nu v-aţi concentrat suficient sau care crezi că a fost motivul?

-  Din păcate, n-am reuşit să profităm de debusolarea celor de la Farul după ce am revenit de la 2-0.  Am considerat că puteam obţine cele 3 puncte dorite. Felicit atitudinea colegilor mei şi pun scorul pe seama ghinionului.

- Ai început bine returul, cu două goluri marcate. De la meciul cu Dinamo II ce aşteptări ai?

În primul rînd să cîştigăm. Avem nevoie de o victorie în meciul cu Dinamo II pentru a îndepărta emoţiile retrogradării. Cu siguranţă poziţia ocupată în clasament nu reflectă jocul echipei şi valoarea lotului, de aceea CS Otopeni merită sa fie mai sus, iar eu voi da tot ce am mai bun pentru a îndeplini acest lucru.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close