FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Interzis în România! » Milisavljevici e obligat să părăsească ţara în 24 de ore: "Şi-au bătut joc de mine"

Milisavljevici a fost adus în Grant în această vară, după ce i-a expirat acordul cu FC Vaslui
Milisavljevici a fost adus în Grant în această vară, după ce i-a expirat acordul cu FC Vaslui

Articol de - Publicat joi, 13 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 12 decembrie 2012 21:21

Milisavljevici are la dispoziţie 48 de ore să părăsească Bucureştiul, după ce autorităţile l-au avertizat că stă ilegal aici.

Nemanja Milisavljevici (28 de ani) are mari probleme chiar şi după întreruperea campionatului şi e obligat să plece din România cît mai repede! Motivul? El are permisul de muncă expirat, iar oficialii din Grant nu i-au mai prelungit termenul de valabilitate.

În urmă cu 10 zile, s-a mai vehiculat varianta asta, însă mijlocaşul sîrb spunea pe site-ul oficial: "Staţi liniştiţi, nu m-a interzis nimeni în România. Mă antrenez zilnic la Pro Rapid, mă puteţi găsi acolo".

"Şi-au bătut joc de mine!"
Aseară, în schimb, Nemanja a primit vestea că trebuie să-şi facă bagajele şi să părăsească de urgenţă Bucureştiul. "Nici nu-mi vine să cred că am fost minţit de conducerea clubului. Şi-au bătut joc de mine! Joi sînt obligat să plec, nu am chef de scandaluri", a reacţionat Milisavljevici pentru DigiSport.

18 partide de Liga 1 a jucat Milisavljevici pentru Rapid în această toamnă, fără să marcheze vreun gol

"Nu ştiu ce voi face de la anul. Clubul mi-a propus ceva, dar n-am dat un răspuns clar, e prea mare incertitudinea în Giuleşti" (Nemanja Milisavljevici)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
andystar
andystar  •  19 Decembrie 2012, 18:36

Numai in tiganie la tigani se poate intampla asa ceva !

uniqueboy
uniqueboy  •  14 Decembrie 2012, 23:21

Rusine copose, ti-ai batut joc de toata lumea, de suporteri, de proprii angajati. O sa vina si randul tau!!!

bluered_sky
bluered_sky  •  13 Decembrie 2012, 15:01

*esti

Vezi toate comentariile (10)
Comentează