FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Interzis pe Facebook, Instagram sau Twitter! Contra e ferm: "Mi-am dat amendă" » Ce spune despre transferul lui Grozav

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iulie 2017 21:45

Cosmin Contra, antrenor la FC Dinamo, a anunțat că este foarte strict atunci când vine vorba despre disciplină. Nu doar că și-a dat amendă, dar a dezvăluit că jucătorii n-au voie să posteze nimic pe rețelele de socializare în ziua meciului. 

"În Spania, la Getafe, mi-au zis că e bine să am rețele de socializare. Le am pe toate, dar nu prea le folosesc. Mai postez din când în când, dar foarte rar.

Dacă este înainte de meci, e interzis să postezi ceva. În ziua meciului e interzis. E și o amendă. Am dat amenzi până acum. Avem un regulament și trebuie respectat.

Mi-am dat și singur amendă pentru ieșirea pe care am avut-o în cantonament. M-am dat exemplu. Nu iert pe nimeni", a zis Cosmin Contra la TV Digi Sport. 

...despre Grozav: "E clar că dacă am avea posibilitatea să-l luăm, l-am lua. Dacă s-ar ivi această posibilitate, l-aș lua. Dar deocamdată e doar un zvon. E un jucător care mie îmi place! Eu nu știu nimic acum".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează