FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Intră puştii » Flavius Stoican vrea să îşi odihnească titularii în ultimul meci din acest sezon

Articol de - Publicat duminica, 18 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 18 mai 2014 00:19

"Cîinii" şi-au asigurat locul 4 şi vor menaja majoritatea titularilor în ultima etapă, la Botoşani.

La începutul sezonului, lumea fotbalului era circumspectă în privinţa şanselor lui Dinamo de a atinge locul 4, obiectiv impus de conducere. În ciuda achiziţiilor slab cotate, "cîinii" şi-au asigurat prin victoria cu Săgeata, 4-1, participarea în Europa League. Acest lucru i-a permis antrenorului principal Flavius Stoican să le dea voie mai multor titulari să plece mai repede în vacanţă.

Cosmin Matei, Cristi Bălgrădean, Mansaly Boubacar, Elton şi Steven Thicot  nu vor face deplasarea din ultima etapă la Botoşani. Astfel, în primul "11" îşi vor aface apariţia tinerii care nu au prins multe minute în acest sezon. În poartă va intra Cătălin Samoilă, iar la mijloc şi atac Gelu Velici sau Darius Buia.

Lazăr nu se satură
Stoican a vrut să îl menajeze şi pe Valentin Lazăr, dar acesta a refuzat, dorind să îşi păstreze forma bună: "Am vorbit cu Mister, a vrut să îmi dea şi mie vacanţă. L-am rugat frumos să mă ia şi pe mine la Botoşani, ce mai contează cîteva zile în plus sau în minus?! Nu ştiu dacă voi fi titular, dar deplasarea o fac sigur", a spus Lazăr pentru Gazetă.

Surse autorizate susţin că Stoican se gîndeşte deja la sezonul viitor, cînd va rămîne fără mai mulţi fundaşi. Astfel, tehnicianul "cîinilor" îi va titulariza miercuri după-amiază pe Adi Popa II şi Horia Crişan în centrul apărării.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
dc35
dc35  •  19 Mai 2014, 09:48

eu sunt de partea lui negoita omul a preluat o echipa cu datorii f mari ma mir ca adus pana la capat campionatul nu uitati ca intr-un trecut nu prea indepartat ,,legea,, in groapa,, cu jucatorii fratii becali

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Mai 2014, 00:58
Postat de valah7mai1986 pe 18 Mai 2014, 10:22

Titularii sunt obosiți săracii, au numărat cele 14 milioane euro cu care se lauda la TV Neghiniță ca au fost investiți pana acum in club. :)))))))))))))))))

prostii ? la coada...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Mai 2014, 00:48

Vali Lazar = Fotbalist.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează