FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Între Dinamo și ȚSKA » Răduț a devenit liber de contract: Andone și Edi Iorădnescu se bat pe semnătura lui

Răduț a început anul 2016 în lotul lărgit al
Răduț a început anul 2016 în lotul lărgit al "tricolorilor", acum e mai bogat cu 400.000 de euro, dar departe de "națională"

Articol de - Publicat vineri, 04 noiembrie 2016 00:00

Mihai Răduț e liber, reziliindu-și contractul în Emirate. Dinamo îl vrea, el ia în calcul varianta, dar așteaptă și alte oferte din străinătate, inclusiv cea de la ȚSKA Sofia, unde antrenor e preferatul său, Edi Iordănescu.

Mihai Răduț, 26 de ani, și-a reziliat ieri angajamentul cu Hatta Club, din Emiratele Arabe Unite, devenind liber de contract după o perioadă gri petrecută la singura experiență externă din cariera sa de senior.

Mijlocașul este pe lista de achiziții a "câinilor", fiind o mai veche țintă a roș-albilor. Fotbalistul care a trecut și pe la Steaua, și pe la Pandurii, a mărturisit că ia în calcul oferta lui Dinamo, cu toate că așteaptă și propuneri ale unor cluburi europene.

În special de la ȚSKA Sofia, acolo unde Edward Iordănescu l-ar dori din ianuarie 2017, știindu-se relația foarte bună pe care cei doi au dezvoltat-o din perioada Pandurii.

Ce spun părțile

"Încă nu am vorbit nimic concrect cu cei de la Dinamo. Acum nu pot semna cu nimeni. Vom vedea în iarnă, când se va deschide perioada de transferuri. O să las toate opțiunile deschise și iau în considerare orice, inclusiv Dinamo, dacă voi mai fi dorit", a spus Răduț pentru GSP.RO.

Mijlocașul ar putea deveni de-abia din iarnă jucătorul roș-albilor, din proximul mercato. "Ar fi o mutare bună. L-am dorit și-n vară, a avut o ofertă concretă de la Dinamo, să vedem ce va fi în iarnă, acum ne concentrăm pe meciurile noastre", a comentat Andone.

2meciuri în care a fost integralist are Răduț în acest sezon pentru Hatta Club

1.250.000 €este cota jucătorului pe transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
spion_kop
spion_kop  •  04 Noiembrie 2016, 10:33

nu ar strica ca sa va documentati putin in ceea ce priveste statutul de jucator liber de contract, el poate semna cu orice echipa din afara tarii unde a activat, in orice moment indiferent daca este sau nu perioada de transferuri, asta daca este intr-adevar jucator liber de contract (si specific ca nu este inca).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează