FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO, 1 APRILIE, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO GSP.RO

Întrebare pusă lui Boştină: "Tu chiar eşti accidentat sau nu vrei să joci cu Dinamo?"

Gabriel Boştină
Gabriel Boştină

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2011 00:00 / Actualizat marti, 29 martie 2011 12:41

Căpitanul Gabi Boştină (33 de ani) e refăcut după ruptura musculară ce l-a ţinut pe tuşă la Galaţi. Ieri, s-a antrenat normal cu echipa şi se declară gata să joace în partida de vineri, contra fostei sale echipe, Dinamo (20:30, Antena 1 şi live-text gsp.ro), dar e posibil să nu fie folosit de antrenorul Ionuţ Badea.

Jucătorul a avut o discuţie cu fanii, care i-au cerut explicaţii legate de probabil sa absenţă de pe teren, în condiţiile în care de la "U" vor lipsi alţi doi ex-dinamovişti, Păcurar şi Adrian Cristea.

"Nu vreţi să jucaţi, ce se întîmplă? Tu chiar eşti accidentat?" a fost chestionat Boştină, bănuit că nu vrea să fie în teren contra "cîinilor". "Cel mai mult îmi doresc să joc împotriva lui Dinamo! Eu n-am venit aici să stau pe margine. Nu mă ajută nici pe mine şi nu-i foloseşte nici echipei. Cine crede că stau intenţionat pe tuşă greşeşte. Vreau să fiu din nou servantul perfect pentru Claudiu", a completat Gabi Boştină.

În tur, mijlocaşul i-a oferit 5 pase decisive doar lui Cl. Niculescu. Mijlocaşul a jucat în 74 de meciuri pentru Dinamo, între 2007 şi 2010.


8 pase decisive a dat în turul campionatului Gabriel Boştină

2 goluri a marcat Cl. Niculescu în meciul din tur, cînd clujenii au cîştigat cu 4-3 în "Groapă"

Alţi doi "răniţi"
Mijlocaşul Nasser Menassel a acuzat ieri probleme la genunchi, dar speră să poată juca împotriva lui Dinamo. "Mă doare, nu ştiu ce s-a întîmplat", i s-a plîns francezul medicului. Şi Machado s-a antrenat cu dureri ieri, cînd i s-a redeschis o rană cauzată de gheată. Brazilianul spune că va juca vineri, "chiar dacă pun trei staturi de leucoplast".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
redterrier
redterrier  •  30 Martie 2011, 05:27

Bostina?! intelegeam daca nu vroia Claudiu sa joace... Dar Bostina?! Ce motiv ar avea el?

dreamer123
dreamer123  •  29 Martie 2011, 17:05

:))) ce tare. bostina.....no comment

Vezi toate comentariile (2)
Comentează