FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

Intrigat

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2007 00:00

Scos din lot de tehnicianul ceh Dusan Uhrin inaintea cantonamentului din  Austria, Ionut Matei s-a prezentat ieri la antrenamentul echipei a doua. "Mi s-a transmis ca voi juca pentru Poli II si, cind voi confirma, voi reveni la prima echipa. Nu prea ma pot resemna sa joc iar in liga a II-a, dar sper sa fie cit mai scurta perioada asta" a spus Matei.

Jucatorul a acceptat decizia lui Uhrin, dar nu-si explica de ce a fost pus pe linie moarta fara sa fie observat intr-o partida amicala."Poate meritam si eu o sansa. Eu nu am jucat nici in meciul cu Ujpest, ca sa ma vada domnul antrenor. Am fost doar in primul cantonament, care a fost doar pregatire fizica, iar capitolul fizic e practic principalul meu atu, deci asta nu poate fi o cauza", s-a plins jucatorul transferat de la Bacau, care a marturisit ca la Timisoara a fost nevoit sa-si schimbe postul in teren: "Normal eu sint mijlocas dreapta, doar de cind am venit la Poli am jucat fundas dreapta. E greu sa joci 4 ani milocas si apoi in jumatate de an sa dai randament maxim ca fundas".


" Matei a venit intr-un oras mare si poate s-a pierdut. si eu imi reprosez ca poate nu am discutat cu el cind ar fi trebuit", Gheorghe Chivorchian


12 meciuri a jucat Matei pentru Poli, dintre care 6 ca titular

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează