FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Investiție de 3,5 milioane de euro în Viitorul și Academia Gheorghe Hagi: „Va deveni unul dintre cele mai performante complexuri sportive din Europa Centrală și de Est”

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 14:47 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 16:51

Gică Hagi și Viitorul au primit o finanțare de 3,5 milioane de euro în 2020,  iar o bună parte a fost folosită pentru extinderea Academiei Gheorghe Hagi.

Fosta campioană din Liga 1 și BRD au semnat în acest an contracte de investiții în valoare de 3,5 milioane de euro. Din această sumă, 3 milioane au fost folosite pentru modernizarea și extinderea Academiei Gheorghe Hagi.

„Suntem mulțumiți că am găsit în BRD Societe Generale un partener vizionar, care finanțează dezvoltarea la un nivel competitiv internațional a capacităților de cantonament din cadrul Centrului de pregătire sportivă Academia Gheorghe Hagi. 

Este foarte important pentru noi să definitivăm anul viitor prima etapă din ceea va deveni unul dintre cele mai performante complexuri sportive din Europa Centrală și de Est, destinate formării și pregătirii viitorilor fotbaliști de succes pe plan internațional”, a declarat Gică Popescu, președintele de la Viitorul, potrivit  financialintelligence.ro.

VIDEO Bogdan Mitrea despre Gică Hagi: „Hagi e un geniu! Poate fi orice, nu doar selecționer”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
537618173433095
Lica Dumitriu  •  20 Noiembrie 2020, 12:59

Elgabri, felicitari ai perfecta dreptate .Hagi si ciobanu Becali ,doi insi lacomi dupa bani ,doi indivizi care fac blaturi in tot campionatul din tara .

addriann
addriann  •  20 Noiembrie 2020, 08:55
Postat de Soos Vilmos pe 19 Noiembrie 2020, 20:57

Avind contul personal la brd se pare ca am devenit actionar la viitura.

Sunt contracte pentru facilitati de credit, BRD nu are actiuni la Viitorul...

talpaiadului
talpaiadului  •  20 Noiembrie 2020, 03:09
Postat de Soos Vilmos pe 19 Noiembrie 2020, 20:57

Avind contul personal la brd se pare ca am devenit actionar la viitura.

Eu acum cateva ore am mancat un hamburger de la Mc Donald's, oare cate actiuni am acolo? :) :)

Vezi toate comentariile (20)
Comentează