FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID

Investitor surpriză pentru cumpărarea Rapidului :) » "Dacă aveam bani, luam eu clubul"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 martie 2013 11:45

George Copos e foarte aproape să vîndă Rapidul omului de afaceri Gruia Stoica. Dumitru Dragomir a vorbit despre intenţia noului investitor din Giuleşti de a-l aduce pe Ioan Andone manager general.

"Am auzit că fraţii Stoica sînt băieţi destoinici, ştiu să facă banii, dar şi să-i cheltuiască. Iar Andone e un antrenor recunoscut. Atenţie! Nu unul cunoscut. Recunoscut. După condamnarea pe care a luat-o, Copos s-a săturat", a declarat Dragomir într-o conferinţă de presă.

Preşedintele LPF a explicat de ce i-ar fi plăcut să se înscrie în cursa de cumpărare a clubului din Giuleşti: "Eu dacă aveam bani, Rapidul îl luam. Rapidul e o stare de spirit".

"Fălcosul" ezită » Dorit de Gruia Stoica la Rapid, Andone e tentat şi de varianta Dinamo

 

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (24)
supereduardo10
supereduardo10  •  02 Aprilie 2013, 01:08

nea Mitica nea Mitica.......ce ne-ai mai facut de vre-o 10 campionate nu-ti mai zic de cat vb de pe stadion spusa de fete .........................:))

daniel84
daniel84  •  27 Martie 2013, 19:50

extraordinar ,chiar i se potrivea rapidul ca o manusa,darde la un securist te astept la orice linguseala,el dak ar putea ar lasa numai arbitri corupti,dinamo sa fie campiona si pe locul doi scoricesti

dinarad
dinarad  •  26 Martie 2013, 16:16
Postat de escobar pe 26 Martie 2013, 16:07

Papagalul de Dragomir care PERMANENT a fost impotriva Rapidului,minca din nou KKT.....a suspendat terenul+amenda oridecite ori a avut "ocazia"....vezi si cazul "bricheta"....prin care Rapidul a fost "blocat" la performanta!!!! El si M Sandu sunt RASPUNZATORI de "PUSTIIREA STADIOANELOR" si drept consecinta si aducerea la faliment a unor cluburi.....ei le-au "RAS" pe POLI si U Craiova,echipele cu cele mai mari galerii din tara.....in plan era si lichidarea Rapidului,vezi episodul Taher=prabusirea Rapidului!!!!!

La galerii nimeni nu o intrece pe a vostra (daca intradevar esti rapidist!!!). Nici macar nu se apropie si este si normal pentru ca voi (DACA esti rapidist) cind aveati galerie de galerie inca de la sfirsitul anilor '30 , galerie organizata cu deplasari si tot tacimul , ca sa nu mai vorbesc de anii '60 si apoi cei care i-am vazut eu PE VIU adica anii '70 , '80 si asa mai departe... ei pe vremea aia Timisoara si Craiova NU stiau ce este aia galerie. Mai degraba Dinamo avea ceva ceva fenomen in privinta galeriei de pe la sfirsitul anilor '70 incoace.Craiva si Timisoara au multi oameni pe stadion pentru ca se duce tot judetul la meci (ANUMITE meciuri) si este normal.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează