FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - VIDEOTON 1-3

Învinşi de unguri » Rapidul a pierdut şi al doilea amical din această iarnă, scor 1-3

Articol de - Publicat luni, 28 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 27 ianuarie 2013 20:07

Elevii lui Marian Rada au pierdut şi al doilea amical al iernii, cu acelaşi scor cu care au fost înfrînţi şi de Dnepr, 1-3. Singura reuşită a giuleştenilor a fost semnată de Alexandru Coman.

Vişiniii au pierdut 19 jucători în această iarnă, în locul acestora fiind aduşi puştii de la echipa secundă. Cu toate că entuziasmul este la el acasă în tabăra giuleşteană, în ceea ce priveşte devotamentul noilor veniţi, valoarea acestora şi-a spus cuvîntul în cele două meciuri de pregătire pe care băieţii lui Marian Rada le-au disputat în cantonamentul din Spania.

Rapidiştii au pierdut ambele meciuri, scor 1-3, iar echipa întîrzie să strălucească. Aşa s-a întîmplat şi ieri. În minutul 12, Pecanha fusese învins, deja, de două ori. Unicul remarcat al giuleştenilor a fost tînărul Alexandru Coman (21 de ani).

Acesta a intrat la pauză şi a reuşit să reducă handicapul de două goluri al Rapidului (55). Maghiarii nu s-au lăsat mai prejos şi au închis tabela cu scorul de 3-1, după o serie de erori ale lui Mihai Roman şi Pecanha.

Giuleştenii vor continua seria amicalelor de la Marbella pe 29 ianuarie, cînd se vor duela, de la ora 17:00, cu echipa chineză Guangzhou Evergrande.

Rapid - Videoton 1-3
A marcat: Al. Coman (63)

Rapid: Pecanha - Ad. Grigore, Oros, Şt. Mardare, N. Vasile - E. Dică, Al. Păun, Fl. Călin, M. Stoica - Martin, Ciolacu. Antrenor: Marian Rada. Au mai jucat: I. Voicu, Abrudan, Wallace, Dăescu, Şt. Grigorie, M. Roman, Pancu, Al. Coman.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
inginerul.
inginerul.  •  28 Ianuarie 2013, 20:58
Postat de badeadorian pe 28 Ianuarie 2013, 12:25

Cuplul de fundasi Oros / Abrudan este mortal . Pentru noi , nu in alt mod . Si Pirvu cu Purit in anii 80 erau mai buni . Avem viata grea si galeria trebuie sa revina langa echipa altfel este jale mare ... nick-ul unui rapidist nicicand mai de actualitate ca acum .

Corect...eu sincer as miza pe un cuplu de copii fara experienta de la echipa a 2-a decat acesti 2 pseudofotbalisti.

supereduardo10
supereduardo10  •  28 Ianuarie 2013, 14:45

m da e nasolie

badeadorian
badeadorian  •  28 Ianuarie 2013, 12:25

Cuplul de fundasi Oros / Abrudan este mortal . Pentru noi , nu in alt mod . Si Pirvu cu Purit in anii 80 erau mai buni . Avem viata grea si galeria trebuie sa revina langa echipa altfel este jale mare ... nick-ul unui rapidist nicicand mai de actualitate ca acum .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează