FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - DINAMO

Invită Pandurii la București » Dinamo le-a propus celor de la Tg. Jiu să dispute meciul decisiv din sezonul regulat în Capitală

Articol de - Publicat luni, 27 februarie 2017 00:00

Dinamo a invitat oficial Pandurii să joace meciul din weekend-ul viitor pe Național Arena, "câinii" ar putea suporta închirierea stadionului chiar dacă nu sunt clubul gazdă.

Pandurii își joacă partidele de acasă la Turnu Severin, acolo unde joacă și CS U Craiova, care are etapă cu Gaz Metan.

"Juveții" ar mai putea disputa respectiva partidă la Pitești. Iar în ultima rundă din sezonul regulat, cele 4 partide cu implicații la play-off urmează să se dispute la aceeași oră, în nocturnă, LPF va hotărî astăzi exact detaliile.

"Dacă Pandurii sunt de acord cu Național Arena sau pe Dinamo, suntem perfect de acord să schimbăm orașul de disputare a partidei. Noi vrem la București, depinde ce vor și ei", a comentat Ionel Dănciulescu. Cei din Târgu Jiu iau în calcul să accepte, ar urma să dea azi un răspuns oficial.

4 meciurisunt decisive în ultima rundă a sezonului regulat: Pandurii - Dinamo, CSU Craiova - Gaz Metan, CFR Cluj - Viitorul și Astra - FC Botoșani

40.000 €îi costă pe roș-albi închirierea celui mai mare stadion al țării

"Noi vrem să scoatem un rezultat mare cu Dinamo, nu mă interesează unde se joacă. Chiar dacă vom fi în play-out, trebuie să strângem puncte și vom aborda ultima etapă la victorie"
Sergiu Negruț, atacant Pandurii

"Eu vreau să le dau moral băieților mei ca să facă o figură frumoasă cu Dinamo"
Flavius Stoican, antrenor Pandurii

Hanca și Gustavo, out

După meciul de pe Național Arena, cele două combatante au pierdut doi jucători importanți pentru ultima rundă din sezonul regulat, decisivă pentru accederea în play-off. Din cauza cumului de cartonașe. Astfel, Dinamo nu se va baza cu Pandurii pe serviciile lui Sergiu Hanca, unul dintre cei mai buni fotbaliști ai "câinilor". Iar Gigi Mulțescu nu-l va avea cu Mediaș pe Gustavo, brazilianul fiind cel mai bun jucător al oltenilor cu roș-albii.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
florar
florar  •  27 Februarie 2017, 12:07

Desigur!Ca doar Dinamo a mai jucat sezonul acesta un meci pe viata si pe moarte cu Dinamo 2...Concluzia?Rugam ca meciul sa fie arbitrat tot de maseurul dinamovist...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  27 Februarie 2017, 11:38
Postat de scorpiongab pe 27 Februarie 2017, 09:59

Ar putea sa le propuna celor de la Pandurii sa si piarda meciul contra unei sume plus TVA deoarece ciuma rosie ii protejeaza si vor fi iertati.

Puștiule, Dinamo a bătut-o pe Pandurii, cand avea acea echipă de calitate cu un lot printre cele mai bune di Romania, de patru ori într-un an si a scos- din toate copetițiile al doilea an ! Eu știu că aveți frisoane că Dinamo intră în play off dar nu fi aberant și incult fotbalistic, că geme țara asta !

corsair83
corsair83  •  27 Februarie 2017, 10:24
Postat de scorpiongab pe 27 Februarie 2017, 09:59

Ar putea sa le propuna celor de la Pandurii sa si piarda meciul contra unei sume plus TVA deoarece ciuma rosie ii protejeaza si vor fi iertati.

La ce pusti mai are Pandurii in lot de-i bate toti pe unde-i prind crezi ca Dinamo ar trebui sa aranjeze meciul? Vorba aia am batut Craiova care sa batea la titlu si pe FCSB de vreo cateva ori.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează