FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Invitație și cafea » Șumudică a făcut pace cu Andone: ”Nu se pune problema să-i iau locul acum”

Articol de - Publicat luni, 31 octombrie 2016 00:00

Șumudică a fost primit cu simpatie în Ștefan cel Mare de către o parte dintre suporteri și a făcut pace cu Andone.

Marius Șumudică are lipici la dinamoviști. Rapidist la origini, antrenorul campioanei, chiar și după ce a smuls un punct cu scandal de arbitraj, a fost aplaudat de către fanii prezenți pe stadionul din Ștefan cel Mare, iar mulți i-au strigat să preia Dinamo!

În urmă cu trei săptămâni, suporterii cereau conducerii să-l angajeze pe Șumi, existând chiar tratative serioase în acest sens.
Meciul a consemnat și împăcarea celor doi antrenori, Șumudică și Andone, care s-au contrat de mai multe ori în ultima perioadă.

La final, tehnicienii au fost diplomați și au vorbit frumos unul despre celălalt, urmând să se întâlnească și la o cafea pentru a lămuri disputa. Ei s-au întreținut amical înainte de partidă, mai bine de un minut, în timp ce jucătorii se pregăteau în teren.

Amabilități

"Fanii dinamoviști m-au aplaudat, au mai fost și voci ce m-au apostrofat, că așa e în viață. Nu cred că postul domnului Andone este în pericol. Cred că ar trebui susținut și de către suporteri. I-am transmis și lui că eu sunt antrenor la Astra și nu se pune problema să-i iau locul în momentul de față. Da, Dinamo mă interesează, fiind un club solid, doar că nu se pune problema acum. Mi-ar face plăcere să lucrez în viitor la Dinamo", a comentat Șumi.

"Cred că sunt 20 de ani de când ne cunoaștem. Ce-am vorbit? I-am urat baftă joi, cu Plzen. O să bem și o cafea zilele viitoare. Ce să am cu el?! Este un antrenor bun. A făcut schimbări bune, a întors rezultatul. Nu și-a cerut scuze, a rămas să ne vedem la o cafea și să discutăm acolo, am acceptat", a conchis Ando.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
daweroirl
daweroirl  •  31 Octombrie 2016, 11:43

Multumim Balaj ,ai încurcat un blat ordinar...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează