FOTBAL  »  Superliga  »  GAFĂ

Ioan Andone a dat-o în bară. Din nou » A stâlcit numele Cristinei Neagu într-un speech la Arad

Articol de GSP - Publicat luni, 26 martie 2018 22:21

Ioan Andone a fost prezent la Arad, lângă Ionuț Lupescu, în momentul în care acesta a susținut o conferință de presă după ce și-a prezentat planul celor de la AJF. 

Fostul antrenor al lui Dinamo a comis însă o gafă la capătul unui discurs în care se arăta deranjat de situația în care a ajuns fotbalul românesc. 

Acesta a greșit numele Cristinei Neagu, cea mai bună jucătoare de handbal a lumii și liderul celor de la CSM București și al echipei naționale. 

"Copiii nu mai au acum idoli fotbaliști. Ei vor să fie acum Simona Halep și Cristina Negru", a zis Ioan Andone la TV Telekom Sport.

Are un istoric

Fostul antrenor dinamovist este recunoscut pentru faptul că are probleme cu numele atleților. De exemplu, lui Sergiu Hanca îi spunea Sergiu "Hancă", deși îl antrena pe jucător.

Când fusese instalat la Dinamo, Andone a încurcat în repetate rânduri numele jucătorilor săi: l-a confundat pe Maxi Oliva cu Maxi Lopez, în timp ce portarul Cobrea a fost încurcat cu fostul goalkeeper al Stelei, Cornel Cernea. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
306640699727631
Nae Ionescu  •  27 Martie 2018, 08:51

ma mir ca nu a gresit si numele lui cornel dinu spunindu-i "cornel dingo." banuiesc ca era coafat deja. acest baiat crescut la tara si cu meciuri in picioare fiind un jucator serios cred ca este timpul sa ne lase. cu ronaldihno la fel facut greseli. nu are cultura si se vede. poate de cartofi si de fasole. are doar o rutina a vietii. din acest motiv nu a sarit pirleazul pentru a fi un antrenor mai acatarii. asa ca nea "andro" lasa-ne si "drute" la culcare.

capca1
capca1  •  26 Martie 2018, 23:45

Citat din ” GSP : Cea mai mare enigmă! Gică Popescu, situație incredibilă! De ce nu vorbește cu Iodănescu: "Se știe vinovat! Nici Hagi nu știa, i-am spus și nu m-a crezut!" Dar, nah, e mai ușor de văzut paiul din ochiul altuia, nu?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează