FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ioan Andone, declarații tari despre situația de la Dinamo: „A dispărut identitatea! Toți joacă pentru bani” + acuză modul în care au fost dați afară Gabi Torje și Gicu Grozav

Ioan Andone a antrenat-o ultima dată pe Dinamo în sezonul 2016-2017
Ioan Andone a antrenat-o ultima dată pe Dinamo în sezonul 2016-2017

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2019 16:06

Ioan Andone, 56 de ani, fost campion cu Dinamo, ca jucător și antrenor, a vorbit despre echipa alb-roșie și a criticat dur situația de la club.

„De la Dinamo au dispărut spiritul și identitatea. Pe jucătorii români îi numeri pe degetele de la o mână. Știi de Nistor, care este un jucător foarte bun pentru Dinamo, dar spuneți-mi românii din ultimii 10 ani care au impresionat și care au plecat la cluburi din străinătate.

Au dispărut spiritul și atitudinea. Nimeni nu mai joacă cu inima. Toată lumea o face pentru bani. Fiecare spune «Cât e contractul? Când îmi dai banii?»

Am fost acum trei ani acolo. Au fost unii dintre cei mai grei ani ai mei din antrenorat. Când m-am întors, când am văzut ce e, am fost extrem de dezamăgit. Nu am mai antrenat de atunci, pentru că mi-a dispărut plăcerea. Poate doar să mă mai implic undeva prin străinătate”, a declarat Ioan Andone la TV Digi Sport.

Ioan Andone: „nu s-a vrut ca Torje și Grozav să mai fie la Dinamo”

Ioan Andone, actual manager general al celor de la FC Voluntari, a vorbit și despre Gabi Torje și Gicu Grozav, jucători dați afară de la Dinamo după conflicte cu Florin Bratu, respectiv Mircea Rednic.

„Trebuia vorbit cu tact cu unul ca Gabi Torje. Sunt convins că el și Grozav puteau sa dea mult mai mult pentru Dinamo. Dar nu dintr-o dată. Veneau din străinătate, unde nu jucau, așa că trebuia și să știi să-i pui în valoare.

Cum să nu-i ții în curtea ta? Înseamnă că relațiile dintre antrenori și conducători și jucători nu erau deloc în regulă. N-a existat colaborare. Practic, nu s-a vrut ca acești jucători să mai fie la Dinamo”, a mai spus Ioan Andone.

Citește și:

Mircea Rednic, furios din cauza neconvocării lui Dan Nistor la națională: „Dacă nu acum, atunci când?”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1555334488108897
Mo Ga  •  15 Martie 2019, 17:39
Postat de turbozero pe 15 Martie 2019, 17:23

care identitate mai visatorilor? toata istoria voastra nu ati crescut un jucator cap coada de la juniori la seniori! spirit la hunedoara, cluj,alba, targoviste? spirit cumparat cu pensii parazitare si nesimtite cu epoleti?

Al carei echipe esti sustinator??spune adevarul!

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  15 Martie 2019, 17:28

aaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllloooooooooooooooooNE!!!!!!!!!!!!!!!!

turbozero
turbozero  •  15 Martie 2019, 17:23

care identitate mai visatorilor? toata istoria voastra nu ati crescut un jucator cap coada de la juniori la seniori! spirit la hunedoara, cluj,alba, targoviste? spirit cumparat cu pensii parazitare si nesimtite cu epoleti?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează