FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ioan Andone îl avertizează pe Gnohere: "Asta vei păți dacă pleci la Steaua"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 11 septembrie 2016 13:22

Harlem Gnohere a creat o situație tensionată la Dinamo, după ce a refuzat să își prelungească înțelegerea care expiră în vară, și nu a exclus un transfer la Steaua.

Ioan Andone a vorbit despre vârful francez și despre posibila plecare a acestuia la Steaua și i l-a dat exemplu pe Tade, care a jucat bine la CFR, dar nu s-a impus la formația roș-albastră.

"Gnohere nu trebuie să se gândească doar la bani. Ar trebui să ia exemplu lui Tade, care era golgeterul României când s-a dus la Steaua, și se știe ce a pățit acolo.

Steaua este un club dificil. La Dinamo s-a acomodat și se simte bine. Are colegi de calitate, care îl pun în valoare. Dacă pleacă la Steaua se poate alege cu un câștig financiar, dar doar atât", a spus Ioan Andone la conferința de presă de azi.

 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (57)
babahuda
babahuda  •  11 Septembrie 2016, 19:45
Postat de saviola2_8 pe 11 Septembrie 2016, 19:33

gnoere e atehnic, se evidentieaza prin forta, ok poate am fortat comparatia cu tade, ala era mai lemn la tehnica, dar cam acelasi tip de jucator, forta si cam atat.

are forta ,tine de minge cat o are la picior si e tatonat de 2-3 adversari .are lovituri de cap proape letale si suturile cu piciorul stang aduc suspans mare de tot echipei adverse mai ales poratarului ..pe langa acest calitai sti e si tactic ,prin plasament scoate din joc 2-3 aparatori care il tin in permanenta facand culoar pt mijlocasii centrali ofensivi ..asta e mare calitate la un atacant ..golul lui tecseira cu west ham a venit dintr-o faza exact cum am etalat-o eu aici ..alibec se duce in spre tuse ,trage dupa el 2 fundasi si tecseira vine din linia a 2-a singur pe un culoar nicolae paseaza f bine si texeira ramane singur cu portarul englez executandul ..un varf nu tebuie numai sa inscrie ,trebuie sa stie si jocul fara minge ..sa stie um sa se debaraseze de adversar ,sa joace f bine si sa simta poarta cu spatele la ea si mai ales sa stie sa faca culoare pt linia a 2-a ..Gnoher are toate aceste calitati ,,nu are rost sa exemplific ce are si ce nu tade ..tade nu are nimic din toate astea .plusul lui era rezistenta fizica ..iar ca un punct divers ,,Tade a jucat in cariera banda ,la cluj a jucat ceva varf si dupa fcb la folosit gresit tot varf ..cum gresit foloseste fundasii dreapta proveniti din mijlocai ,funas central provenit din fundas stanga ,atacant din postura de mijlocas de banda ..niciodata un jucator nu poate fi lafel de valoros pe toate poszitiile din teren ,ca antrenor trebuie sa vezi calitatile jucatorului unde da cel mai bun randamen si sa-l folosesti rednc

danut1971
danut1971  •  11 Septembrie 2016, 20:21

are dreptate ando

saviola2_8
saviola2_8  •  11 Septembrie 2016, 19:33
Postat de samertx pe 11 Septembrie 2016, 19:08

De unde dracului o scoseși pe asta, metre? :)) Gnohere rudimentar? Ăla face preluare cu trei în spate și-i mai și driblează, eventual. Tade, în schimb.... gura porții!

gnoere e atehnic, se evidentieaza prin forta, ok poate am fortat comparatia cu tade, ala era mai lemn la tehnica, dar cam acelasi tip de jucator, forta si cam atat.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează