FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Ioan Andone își pregătește revenirea în antrenorat și vorbește despre parcursul lui Dică: "Al patrulea an nu se mai acceptă fără campionat la Steaua!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 mai 2018 11:53

Ioan Andone (58 de ani) a vorbit despre revenirea în antrenorat și spune că se simte atras de un proiect de genul celui implementat la CFR Cluj în sezonul recent încheiat. 

"Dacă îmi găsesc ceva bun, sunt pregătit să revin. Am înteligența necesară și experiența să construiesc o echipă. Mi-e dor de fotbal. Dacă nu antrenez, mă duc la televiziuni, merg să văd meciuri, asta mi-e meseria. Aș vrea un proiect serios, cum a fost la CFR anul ăsta. Cum e și la Craiova. Când președintele își face treaba și conducerea creează condițiile necesare pentru performanță, vin și rezultatele", crede "Ando".

"al patrulea an nu se mai acceptă la Steaua fără campionat!"

"Fălcosul" a vorbit și despre parcursul lui Nicolae Dică la FCSB, dar și despre relația acestuia cu patronul George Becali. 

"Nu-i reproșez nimic lui Dică, dar a avut multe de învățat în acest an. Ca antrenor e mult mai dificil. E cea mai grea meserie din organigrama unui club. Dacă i se dă șansa de a continua, dacă va avea rezultate și va lua titlul... al patrulea an nu se mai acceptă fără campionat la Steaua! În plus, relația asta patron-antrenor e dificilă, Gigi e impulsiv, se implică în mersul echipei. Dacă nu clarifici relația asta, ai probleme", a declarat Andone, la Pro X. 

Vezi și: Bratu primește un avertisment clar de la Ioan Andone: "Să nu se lase înșelați, le va fi greu în sezonul viitor"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
mosvasile
mosvasile  •  30 Mai 2018, 20:43

Ia mai da-le tu niste sfaturi Janos baci!El e gata sa "le deie" si fara sa i le ceara nimeni!

1456761317981106
Victor-ion Petrisor  •  30 Mai 2018, 20:39

Rău ai ajuns andone! Și cand erai antrenor la DINAMO, tot timpul te freca la icre de fcsb și de g.b. Vai de capul tău! Ar trebui ca de acum încolo să uiți de DINAMO. Este explicabilă prietenia ta cu *** lăcătuș.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

planetfun
planetfun  •  30 Mai 2018, 16:47
Postat de jony1973 pe 30 Mai 2018, 14:01

Sa-i spuna cineva si Falcosului ca FCSB nu e Steaua.

Unul dintre voi, ca voi va pricepeti mai bine ca andone.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close