FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CONCORDIA CHIAJNA 4-0

Ioan Andone l-a găsit pe noul Harlem Gnohere: "O să vedeți. Va da 15 goluri pe sezon în Liga 1!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 20:25

FC Voluntari s-a impus în fața Concordiei Chiajna, scor 4-0. Ioan Andone, managerul formației victorioase, laudă transferurile reușite în această vară. 

"Dinu Tudoran e un antrenor foarte bun, e plăcut de jucători. El face toate antrenamentele, el se ocupă de tot. Mă bucur că a reușit să spargă gheața. A avut mult ghinion până acum. 

Eu nu vorbesc foarte mult. Le-am spus doar câteva lucruri generale la ședința dinaintea meciului. E păcat, noi avem multă calitate. Am făcut niște transferuri excelente pentru România. O să îl vedeți pe Kabasele. Nu a stat degeaba 6 ani la Anderlecht. E un vârf de calitate, asemănător cu Gnohere. E jucătorul nostru în următorii 2 ani de zile. Sperăm să dea 15 goluri pe sezon", a declarat Andone la TV Digi Sport. 

Nathan Kabesele (24 de ani), congolez cu cetățenie belgiană, este un produs al academiei lui Anderlecht, cu care a avut contract până în 2017. Alături de formația belgiană a prins și 8 minute în Liga Campionilor, într-o înfrângere cu Borussia Dortmund, scor 0-3, pe 1 octombrie 2014. Sezonul precedent a evoluat la Gazisehir, în liga secundă din Turcia.

500.000 €este cota lui Kebasele conform transfermarkt.de. În vara lui 2015 vârful valora 1 milion de euro

Vezi și: Dorinel Munteanu anunță sancțiuni dure după umilința cu Voluntari, 0-4: "Un căpitan de echipă reacționează altfel. Veți vedea mâine"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează