FOTBAL  »  Superliga  »  TRIBUNA 0

Ioan Andone, luat la rost de suporterii lui Dinamo, în direct la Tribuna 0: "Aţi apărut precum căprioara în bătaia puştii!"

Foto: Facebook/Tribuna 0
Foto: Facebook/Tribuna 0

Articol de GSP - Publicat luni, 28 noiembrie 2016 21:21

Invitat la Tribuna 0, emisiunea moderată de Ovidiu Ioaniţoaia la Europa FM, Ioan Andone a fost pus faţă în faţă cu nemulţumirile suporterilor dinamovişti. 

Înainte să fie chestionat cu privire la plecarea lui Mevlja de la echipă, Ioan Andone a fost avertizat de fanul "câinilor": "Aţi apărut precum căprioara în bătaia puştii!"

Legat de plecarea fotbalistului sloven la Rostov Don, Andone a dezvăluit că Mevlja a venit la tehnician să îl lase să plece şi să joace în Liga Campionilor.

"A venit la mine şi mi-a spus că dacă nu îl las să meargă la Rostov, e în stare să se lase de fotbal. Era în stare să stea un an acasă. Jucătorul nu a mai vrut la Dinamo. Îţi dai seama că mie nu îmi convine, noi avem probleme în apărare.

Recunosc, acolo suferim. Asta din cauză că a plecat Mevlja după începerea campionatului. Jucătorul nici n-a venit în România, să îşi ia la revedere de la echipă. A plecat la naţională, iar apoi direct la Rostov", a spus Ioan Andone la Tribuna 0.

În încheiere, fanul dinamovist l-a întrebat pe Ioan Andone: "Suntem câini sau pisici?", iar tehnicianul din Ştefan cel Mare nu a ezitat în a răspunde: "Noi suntem câini, dar câinii trebuie învăţaţi să muşte!"

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
896192067117678
Nello Milano  •  28 Noiembrie 2016, 23:38
Postat de steaua1986forever pe 28 Noiembrie 2016, 22:20

"Jucătorul nu a mai vrut la Dinamo." Pai nu erau acolo cele mai bune conditii din lume? Nu acolo erau cei mai frumosi suporteri? Nu toti il iubeau pe M...cum il cheama pe mediocrul ala care nu a mai vrut la dinamo desi toti inca il iubesc si il regreta....

*** stii si tu ce sunt alea " cele mai bune conditii " ? De unde stii tu de conditii mai *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  28 Noiembrie 2016, 23:29
Postat de valyomanyd pe 28 Noiembrie 2016, 22:35

Bai Gymd, tu ai vise umede ! :))))))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

896192067117678
Nello Milano  •  28 Noiembrie 2016, 23:26

O FOTOGRAFIE PENTRU ETERNITATE INTITULATA ... DOI RA MO LI TI !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează