FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noi detalii despre situația de la Dinamo: „Nicolae Badea are brandul și palmaresul! Mă mir că spaniolii nu au făcut asta”

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2020 08:26 / Actualizat duminica, 01 noiembrie 2020 09:35

Ioan Andone, fost antrenor și jucător la Dinamo, a vorbit despre situația de la echipa alb-roșie și despre faptul că Nicolae Badea a cerut la LPF schimbarea numelui clubului în documentele Ligii Profesioniste de Fotbal. (Detalii AICI).

Actualul președinte de la FC Voluntari a analizat și prestațiile echipei și a spus că are încredere în Cosmin Contra și că Dinamo poate termina sezonul regulat pe un loc de play-off.

„Badea are palmaresul și marca, brandul! Lumea știe asta. Mă mir că în planul spaniolilor nu a fost trecută și asta, mă refer la cumpărarea palmaresului și a mărcii.

Eu am încredere în acest proiect. Când vii și cumperi Dinamo îți faci un plan... Acum e această problemă cu banii, că nu au reușit să plătească datoriile. E greu ca antrenor să lucrezi cu jucători care vin din străinătate și nu sunt plătiți. E greu să ai rezultate.

Dar Dinamo a avut meciuri grele până acum. A jucat cu Craiova, cu Sepsi. O surpriză a fost doar rezultatul cu UTA (0-1). Dar am încredere în proiect și în Contra. Mai e mult din sezon, campionatul e lung. Jucătorii au calitate și cred că, la ce văd și dacă se plătesc salariile, Dinamo va ajunge în play-off. Mai sunt etape multe și multe punct de luat. Nu contează locul de acum din clasament.”, a declarat Ioan Andone la Pro X.

VIDEO Cosmin Contra: „Deocamdată, spaniolii n-au băgat banii! N-am luat niciun ban și sper să nu fie un proiect doar din vorbe"

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Conducerea lui Dinamo, atacată din nou: „Se îngroașă gluma pentru domnii spanioli! Nu au una de un leu! Nu știu ce a fost în capul lor”

EXCLUSIV Nicolae Badea, după ce a solicitat schimbarea numelui: „Eu înapoi la Dinamo?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (43)
blackknight
blackknight  •  02 Noiembrie 2020, 14:37

ba numai in romanica se pot intampla chestii de genu asta (mma rog inca ramane de vazut daac badea chiar are ceva ***).... de aici iti dai seama ce tara *** suntem: vindem stadionu separat, echipa separat, facilitatile separat, palmaresul separat, numele separat... ca-n filmele cu prosti... desi... daca stau bine sa ma gandesc ... tara asta e o gluma proasta, si nu ma refe doar la fotbal. situatia (***) a fotbalului e ultima problema a *** asta de tara...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno
creeperno  •  01 Noiembrie 2020, 22:44

Eu cred ca covid-ul se numeste arbitraj

rockyus
rockyus  •  01 Noiembrie 2020, 17:43
Postat de ciprian.birtea pe 01 Noiembrie 2020, 14:15

Atat timp cat Badea ia dat in folosinta pe perioada nedeterminata brand, culori, sigla, palmares lui Negoita , care la randu lui le-a dat spaniolilor, proprietarii de drept ai echipei sunt spaniolii. Pe noi nu ne-a somat nimeni sa ne schimbam numele in FCDB cum se intampla la FCSB cu CSA. Asa ca nu mai vorbiti prosti ca Dinamo nu e in liga 1, r3tonilor. Si stati linistiti ca totu e o mascarada de-a lui Negoita. Sunt sigur ca spaniolii astia sunt o inginerie de-ai hotelierului ala nemernic, de ce companii serioase au fost refuzate , cand au facut dovada ca pot plati instant Negoita nu le-a mai raspuns.

Negoita e Covid-ul lui Dinamo!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează