FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT/ARBITRAJ

Ioan Andone nu uită de problemele de arbitraj: "Deaconu e prieten bun cu Argăseală. Este normal?" » Un nou răspuns pentru Mihai Stoica

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 10 noiembrie 2016 21:59

Ioan Andone susține că aștepta măsuri concrete în urma problemelor de arbitraj din Liga 1 și a întrebat dacă este normal ca președintele Stelei, Valeriu Argăseală, să fie prieten cu Alexandru Deaconu.

"Sunt multe de discutat despre arbitraj. Deaconu e prieten bun cu Argăseală, mă tot gândesc, e vorba de meseria mea până la urmă. Sunt normale lucrurile astea? Așteptam să vedem măsuri după greșelile astea. Chiar sunt de neînțeles", a spus antrenorul dinamovist la TV Dolce Sport.

Tehnicianul a comentat și schimbul de replici pe care l-a avut cu directorul sportiv al Stelei, Mihai Stoica. 

"Eu mi-am spus o opinie corectă de Moke și așa l-am văzut, mijlocaș central. S-a apucat el să se lege de mine că vorbesc nu știu cum, cu gramatica... mai mult de amici n-am fost niciodată. Nu mai vreau să-l cunosc pentru că nu acceptă dialogul. Eu n-am jignit", a mai spus Andone.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (79)
andrei.f
andrei.f  •  12 Noiembrie 2016, 13:45

Am văzut mulţi penibili în fotbalul românesc dar, Andone îi întrece pe toţi. După ce declară " Da-ţi-mi-l pe Balaj arbitru şi voi câştiga toate meciurile", CCA se conformează, tot nu e bun arbitraju. Deci CCA a făcut ce a dorit Andone, nu ce a dorit Argăseală. Adevărul e că dinamoviştii au rămas, de la Lucescu, cu meteahna asta, dau vina pe arbitrii când pierd !

bobyj
bobyj  •  11 Noiembrie 2016, 17:11
Postat de dinamo_fcd_in_adn pe 11 Noiembrie 2016, 10:02

Bobiță ești paralel, tu nu știai că neaga ***?.... Cât despre mutu și lupu nu erau în curtea noastră când au făcut nasoale, neaga a jucat la voi bine mersi...... Voi vă faceți de râs în europa prin jocul vostru... :))))))

Mai bine ca sunt paralel decat sa tot felul de mizerii in ADN. Si apoi nu poate toata lumea sa fie asa de desteapta ca tine, sa le stie pe toate. Poate nu stiai dar cei doi mentionati lucreaza la voi ACUM. Si au si jucat. Binisor au jucat, de altfel. Cat despre Cupele Europene mai bine taci ca este vai de voi. Macar Steaua joaca.

811730288915362
Constantin Luca  •  11 Noiembrie 2016, 17:08

ando mi-e mila de tine,fiindca ai uitat de coalitia poli tim.dinamo cfr cand si cu ajutorul arbitrilor ai luat campionatul,cum deai uitat cum ai luat campionatul cu dinamo cand borcea era la butoane,cu cine era prieten? te crezi antrenor ?demonstreaza,ai antrenat mult afara dece nu ai realizat nimic? din cauza prieteniei lui argaseala cu diaconu?.la dinamo ai jucatori tineri buni,dar tu lncepi meciul cu 7 straini,cand 3-4 jucatori la nationala amani meciul.aduti aminte de meciul steaua poli iasi,vezi arbitrajul la meciul steaua medias si mai vorbeste,lasate nu esti meserias,mai ai pe langa tine pe denciu(pacat de el) sa bagat ln tarate....

Vezi toate comentariile (79)
Comentează