FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI

Ioan Andone, tentat să renunțe la președinția lui FC Voluntari pentru a reveni pe banca tehnică

Ioan Andone, președinte FC Voluntari
Ioan Andone, președinte FC Voluntari

Articol de - Publicat vineri, 24 iulie 2020 19:05 / Actualizat vineri, 24 iulie 2020 19:45

Ioan Andone (60 de ani), președintele lui FC Voluntari, a dezvăluit faptul că ar renunța la funcția de conducere din cadrul clubului ilfovean pentru a reveni pe banca tehnică alături de Mircea Lucescu (74), la Dinamo Kiev.

Întrebat dacă ar fi tentat să colaboreze cu Mircea Lucescu din postura de antrenor secund în noua sa aventură, la Dinamo Kiev, „Fălcosul” a răspuns afirmativ.

„Dacă ar avea nevoie, aş pleca din preşedinte la Voluntari. E ceva extraordinar să lucrezi cu nea Mircea, tot timpul ai de învăţat. Dar nu se pune problema. Nea Mircea are echipa lui. Îi cunosc, au fost la Doneţk cu el, sunt vorbitori de rusă. Sunt convins că o să îşi facă un staff ca lumea, pentru că o să aibă lupte mari cu Șahtior Donețk”, a declarat Andone la TV Look Sport.

Ioan Andone, numit președinte la Voluntari

Ioan Andone și FC Voluntari și-au început colaborarea în 2018, atunci când legenda lui Dinamo a preluat postul de manager-general tehnic la clubul ilfovean. În urmă cu mai puțin de două săptămâni, „Fălcosul” a urcat în rang, devenind noul președinte de la clubul din play-out.

Ultima dată, Andone a antrenat-o pe Dinamo, între mai 2016 și februarie 2017. La alb-roșii, antrenorul a mai avut 2 mandate: între martie 2003 și decembrie 2005 și, ulterior, între iunie 2010 și iulie 2011. Pe lângă Dinamo, Andone a mai antrenat echipe precum Aktobe, Apollon Limassol, Al-Ettifaq, CFR Cluj, Rapid, CSKA Sofia, Sportul Studențesc.

8 trofeea câștigat Ioan Andone ca antrenor: 2 titluri cu CFR Cluj, 1 titlu cu Dinamo, 1 Cupă cu CFR Cluj, 3 Cupe și o Supercupă cu Dinamo

VIDEO Andone, declarație fără menajamente: „Nu am ajuns antrenor la națională pentru că n-am fost niciodată în gașca lor!"

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Dinamo are un aliat în play-out: „Nu sunt ipocrit, vreau să scap de retrogradare!”

Jucătorul dorit de FCSB s-a transferat în Ungaria » Toate detaliile mutării

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  25 Iulie 2020, 01:19
Postat de marcelclujnapoca pe 25 Iulie 2020, 01:17

E momentul sa cumperi o echipa Andone !

Pot sa-ti ofer eu o sugestie ......CORVINUL Hunedoara !

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  25 Iulie 2020, 01:17

E momentul sa cumperi o echipa Andone !

dobrinibamus
dobrinibamus  •  25 Iulie 2020, 00:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează