FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

O legendă a lui Dinamo trage un semnal de alarmă: „Jucătorii nu sunt omogeni și au probleme de organizare!” » Ce spune de Contra

Dinamo are patru înfrângeri la rând în Liga 1 +20   FOTO
Dinamo are patru înfrângeri la rând în Liga 1

Articol de GSP - Publicat luni, 26 octombrie 2020 11:05 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 11:51

Ioan Andone, fost campion cu Dinamo, a analizat problemele actuale de la formația alb-roșie și nu crede că antrenorul Cosmin Contra trebuie să plece.

Fostul fundaș și antrenor al echipei roș-albe crede că Dinamo are puterea să treacă peste pasa mai proastă și să devină o echipă puternică în Liga 1.

„Mă doare situația de acolo. S-au adus 14 jucători, care nu sunt răi, dar trebuie să fie pregătiți. Au avut și un program dificil, au pierdut nemeritat cu FCSB, ia cu Universitatea Craiova puteau să obțină cel puțin un punct. Cu Sepsi nu aveau voie să piardă.

Jucătorii lui Dinamo nu sunt omogeni și au probleme de organizare. Iar problemele astea apărute, că nu au spaniolii bani, nu sunt în regulă. Cred că se va remedia pentru că Dinamo are jucători buni.

Ar fi o greșeală să plece Contra! Trebuie să continue cu el acolo. Acum i-a cunoscut pe jucători, iar până la urmă va remedia situația”, a declarat Ioan Andone la Look Sport.

VIDEO Ciprian Marica: „Contra pune o presiune foarte mare pe jucătorii lui Dinamo”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Fața nevăzută a spaniolilor care controlează Dinamo: academii fantomă, partener român căutat pentru datorii și o pretinsă prietenie cu Borcea

EXCLUSIV E vina lui Cosmin Contra?! Un fost jucător de la Dinamo are o teorie nouă: „E nevoie de liniște! El creează tensiune”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează