FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚIE

Un președinte din Liga 1 cere revenirea fanilor pe stadioane: „De ce să nu facem ca Ungaria sau Rusia?! Până nu ne infectăm toți nu trece pandemia”

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 octombrie 2020 11:52 / Actualizat sambata, 31 octombrie 2020 13:14

Ioan Andone, președintele de la FC Voluntari, a vorbit despre situația din Liga 1 și despre problemele cauzate de pandemia de coronavirus.

Fostul antrenor crede că în viitorul apropiat ar trebui ca fanilor să le fie permis accesul pe stadioanele din țară și spune că la formația din Ilfov sunt amenzi pentru jucătorii care nu-și iau măsuri de precauție.

 „Trebuie să căutăm soluții. Sigur vor mai fi cazuri. Noi le spunem celor de la echipă să aibă grijă. Eu acum vorbesc... Noi suntem un caz fericit, dar poate că luni vom avea și noi două sau trei cazuri. Orice se poate întâmpla!

Ce măsuri să luăm? Noi avem prevăzute amenzi în regulamentul de ordine interioară pentru jucătorii care ies și merg la petreceri. Ies pe propria răspundere. Dacă ia unul și aduce în vestiar și infectează pe mai mulți, ce poți să faci? Joci cu alți jucători. Trebuie să lot numeros. Băgăm tinerii și aia e. E un an de sacrificiu.

Nu vorbesc acum de revenirea fanilor pe stadioane, dar într-o lună putem lua în calcul acest scenariu. În Ungaria, Rusia și parcă Ucraina se joacă cu fani în tribune. De ce să nu ne luăm după ei? Fanii sunt o sursă de venit pentru cluburi. Cum putem trăi? De unde să luăm bani? Doar din drepturile TV? De unde? Pentru noi, suporterii erau o sursă de venit. Trebuie să ne gândim la toate.

Oricum, până nu ne infectăm toți nu trece pandemia! Trebuie să luăm toți virusul! Trebuie să îți continui activitatea cum poți până atunci”, a declarat Ioan Andone la Pro X.

VIDEO Răzvan Burleanu, atac la antrenorii din Liga 1: „Dacă ești bun, trebuie să faci asta!”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Decembrie decide campioana în Liga 1: avantaj FCSB și Craiova! Viciază Europa titlu?+ CFR Cluj, program infernal

Cluburile din Liga 1 fac față tot mai greu luptei cu pandemia: „COVID-ul ăsta ne omoară pe toți”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
carol_k
carol_k  •  01 Noiembrie 2020, 02:22

Nici pe Andone nu-l da afara inteligenta din casa. Bai desteptule, daca te infectezi te poti reinfecta in cateva luni, daca nu chiar in cateva saptamani, deci totul o ia de la inceput. Cine vorbeste de spectatori, clubul care-si trimite un țăcănit pe stadion să cânte la portavoce marșuri din anii 80, să bruieze grav fiecare transmisiune TV.

10216741700672837
Kevin Mann  •  31 Octombrie 2020, 20:02

Eu am avut “răceala chinezească”. M-a chinuit un pic, dar am scăpat de ea. —— Andone are dreptate. Ar fi fain să revină suporterii pe stadioane.

yonkers
yonkers  •  31 Octombrie 2020, 15:17

Crezi ca scapi daca stai in casa, cu masca pe bot?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close