FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES

Șah la „regină”! Ioan Becali mută în conflictul cu Anamaria Prodan: ce se întâmplă cu procesul intentat lui Dennis Man

Conflictul dintre Ioan Becali și Anamaria Prodan a izbucnit din cauza transferului lui Dennis Man
Conflictul dintre Ioan Becali și Anamaria Prodan a izbucnit din cauza transferului lui Dennis Man

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2021 19:57 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 20:15

Ioan Becali, omul care a intermediat transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma, îl liniștește pe fotbalist, după ce Anamaria Prodan a hotărât să-l acționeze în instanță

Războiul ascuțit dintre Giovanni Becali și Anamaria Prodan continuă, la două luni după ce Dennis Man s-a transferat la Parma. Vărul lui Gigi Becali spune că Dennis Man va fi apărat de o armată de avocați în procesul pe care Anamaria Prodan i l-a intentat.

Man are doi avocaţi care îl consiliază, îl ajută fără probleme. Are şi un avocat, Jean Louis Dupont, celebrul Dupont, care a făcut Legea Bosman, care este prietenul meu. Deci Man nu are probleme din punctul ăsta de vedere. Mai mult decât atât, îl apără avocaţii clubului FCSB, e vorba de un alt avocat, pe care i l-am dat eu. Man este apărat, îşi vede de treabă”, a declarat Giovanni Becali, potrivit Realitatea Sportivă

Anamaria s-a repezit să-i atace pe Gigi și pe Giovanni Becali imediat cum a priceput că avea să fie lăsată pe dinafară în transferul lui Man, apoi a realizat că și Man hotărâse să fie alături de verii Ioan și Victor. Și l-a jignit în direct: „E greu să ajungi mare fotbalist când n-ai ceea ce ar trebui să ai în pantaloni. M-am străduit atât de mult timp să-i fiu alături, să-i caut cele mai bune oferte, a fost ca o parte din familia mea".

Războiul dintre familia Becali și Anamaria Prodan ajunge la un alt nivel: zvonuri despre infidelități + „Reghe nu plătește femei, el e unicat”
declarații
Războiul dintre familia Becali și Anamaria Prodan ajunge la un alt nivel: zvonuri despre infidelități + „Reghe nu plătește femei, el e unicat”

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man

Anamaria Prodan l-a acționat în judecată pe Dennis Man (22 de ani, extremă dreapta), fotbalist care activează în prezent la Parma, Serie A. Agentul cere despăgubiri în valoare de 350.000 de euro pentru încălcarea contractului de impresariere!

Anamaria Prodan își cere drepturile la Tribunalul Ilfov. Vrea să se răzbune pe Man în justiție pentru ratarea „afacerii Parma”. Astfel, agentul cere să fie despăgubit pentru încălcarea contractului avut cu jucătorul.

Șah la „regină”! Ioan Becali mută în conflictul cu Anamaria Prodan: ce se întâmplă cu procesul intentat lui Dennis Man

La GSP Live, în luna februarie, Ana anunțase că avea să se judece cu Dennis, fără a pronunța sume: „Contractul conține o clauză de reziliere valabilă «în oglindă»: dacă el a încălcat condițiile trebuie să plătească, dacă eu le-aș fi încălcat aș fi plătit. Mă duc la judecată până în pânzele albe!". În public, ea a susținut o altă valoare a clauzei, de 500.000 de euro, mai mare cu 150.000 € decât ar fi suma reală.

VIDEO Victor Becali despre forma slabă a lui Octavian Popescu: „Nu este o tragedie! Trebuie să vedem calitățile lui!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Răzvan Lucescu, tranșant în disputa dintre FCSB și CSA: „Asta e Steaua! Punct”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (17)
remarque
remarque  •  13 Aprilie 2021, 11:27
Postat de cata255 pe 13 Aprilie 2021, 02:04

Aici este discutabil... contractul dintre Man si Ana Maria Prodan expira in septembrie, anul acesta. Man nu a renuntat la acel contract ci doar a dat o imputernicire de 3 zile sa fie reprezentat de Becali ( acceptata de Ana Maria Prodan, asa a spus si ea pentru ca altfel se bloca transferul si nu mai lua nimeni ). Man are in continuare contract cu Ana Maria Prodan pana in septembrie, prin urmare Ana Maria Prodan are dreptul la 10% din incasarile lui Man la Parma pana la acea data. Daca nu exista transferul lui Mihaila as fi inclinat sa cred s-a bagat Becali peste ea dar ma tem ca relatiile lui Becali au contat mai mult la acea suma ( enorma pentru fotbalul romanesc ). Si daca ar fi asa, sa plateasca, este infim la valoarea salariului

350.000 EUR nu e deloc infim. Cat castiga Man? 1 milion pe an? Impozabil. Prodanca cere vreo35% din acest salariu brut. E drept ca Man are contract pe mai multi ani si tot drept e ca are un contract banos intr-un fotbal tare. Una peste alta a meritat pentru Man sa rupa contractul cu palmiera reesapata. Daca ia banii, i se merita si ei. Ca au muncit altii si ea se alege cu o gramada de bani.

parpalache
parpalache  •  13 Aprilie 2021, 10:59

Eu stiu ca„sah”se da la rege!Iar la„regine”-ca paparuda aia-Giovani le „recomanda”sa se duca... ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vendredi13
vendredi13  •  13 Aprilie 2021, 08:37
Postat de to_aia pe 13 Aprilie 2021, 08:35

Adevarul este unic. Daca exista o justitie dreapta si corecta Prodanca va avea castig. Cu o conditie: Contractul de impresariat sa existe si sa fie valid. In rest nu trebuie sa fii avocat celebru si cu bani. Cu o justitie corecta si impartiala castig va avea Prodanca.

Și să aibă exclusivitate. Altfel, se judecă degeaba. Ori o să ia vreo 100 de mii și închide gura.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează