FOTBAL  »  LIGA 1  »  UHRIN A FOST DEMIS

Ioan Becali: "Cei de la Timişoara ştiau foarte bine că Uhrin se duce la meciul Stelei"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 decembrie 2008 00:00

Fostul impresar Ioan Becali spune că cei de la Timişoara aveau cunoştinţă de prezenţa lui Dusan Uhrin la partida Steaua - Unirea Urziceni.

"Cei de la Timişoara ştiau foarte bine că Uhrin se duce la meciul Stelei. Vă daţi seama în ce situaţie a fost Dorinel? Eu îl critic cînd nu face treabă. Dar Dusan oricum nu are voie să antreneze în ţară pînă în vară. E adevărat că firma noastră, prin Daniel Stanciu, îl reprezintă. El a avut un bilet la meci, iar celelalte două Dusan şi Roşianu.

Dar facem un tam-tam de nedescris pe acest caz. M-a suprins demiterea lui Dusan, pentru că nu ştiu dacă era deja demis cînd s-a dus la meci", a mai spus Becali la Contratac.

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (3)
 •  03 Decembrie 2008, 20:14

flavius...mare timisorean, pai du-te si la vot frate, si schimba ceva pt oras, ca a cam ramas in urma....si de ce ma rog nu-ti faci echipa si joaca frate, spirit de timisorean ignorant..

 •  03 Decembrie 2008, 19:57

POLI SUNTEM NOI va spune ceva? Poli nu e iancu, zambon sau uhrin, Poli suntem Noi! Poli nu exista fara Noi, dar poate exista si fara iancu, uhrin sau .... petre roman. Pe Noi nu ne poate da nimeni afara, decat Noi insine! Mergem la meciuri pentru Timisoara, nici macar pentru Poli! Poli e doar o manifestare a spiritului Timisorii! Timisoara respira prin echipa Poli, dar inima Timisorii suntem Noi. Iubiti Timisoara! Dar nu va lasati purtati in scandalurile lui salam iancu, verii becali sau uhrin

 •  03 Decembrie 2008, 19:42

SA PLECE SI ROSIANU CA SI EL A FOST LA MECI. ESTE SI EL CONTRA LUI POLI? HAI CA POATE AVETI TREABA SI EU VA RETIN DOMNULE IANCU. SANTETI CINEVA CARE NU VREA BINELE LUI POLI. DACA MA INSEL SPUNETI-MI UNDE.DAR EU AM DREPTATE, STITI BINE. SANTETI ,, MITIC,, DIN NASTERE SI ASA O SA MURITI. NU AVETI ACOPERIRE LA CE ATI FACUT. SPUNE DOMNULE CARE E PROBLEMA CU DUSAN , DACA E VREUNA, SAU ASTEPTAM 50 DE ANI CA SI CU REVOLUTIA, STII CA DE AICI A INCEPUT NU?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează