FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ioan Becali: ”Dario Bonetti a fost un bun jucător, nu ştiu dacă va fi şi un bun antrenor”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iunie 2009 00:00

Ioan Becali, fostul agent FIFA, spune că el îl propusese la Dinamo ca antrenor pe Jose Mari Bakero, dar speră ca Dario Bonetti să facă o treabă bună la echipă.

”Dario Bonetti a fost un bun jucător, nu ştiu dacă va fi şi un bun antrenor, dar este un început de drum. Sper că va avea o şansă şi împreună cu Dinu să facă treabă bună!

E o soluţie bună pentru că antrenorii străini nu au contact direct cu acţionarii, nu ştiu ce jucători simpatizează aceştia. Eu îl propusesem la Dinamo pe Jose Mari Bakero”, a spus Ioan Becali la GSP TV.

Acesta a vorbit şi despre transferul lui Sînmărtean la Steaua: ”Gigi m-a întrebat de Sînmărtean. I-am spus că e un jucător bun, tehnic, rămîne de văzut ce ambiţie are. Asta a fost problema lui”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
 •  23 Iunie 2009, 18:21

Pai si tu ai fost un bun MANGLITOR prin Bucuresti, dar asta nu inseamna ca vei fi la fel de bun BORFAS si in puscarie ( unde iti este locul )!!

marian2dor
marian2dor  •  23 Iunie 2009, 17:41

Fecaliotii, impun antrenorul la DINAMO??? Va mai mirati de de ce, am pierdut...??

 •  23 Iunie 2009, 17:33

sa-ti i-au zambetul ala de mafiot inpula si sa mapis pe tot neamul vostru dajigodii!!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează