FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CEAHLĂUL 3-2

Ioan Becali: "Dinamo e mai bulănoasă cu Bonetti. Italianul a schimbat un şurub, o piuliţă"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 aprilie 2012 00:08

După a doua victorie în campionat cu Dario Bonetti pe bancă, 3-2 cu Ceahlăul, impresarul Ioan Becali explică de ce italianul a reuşit să mişte lucrurile la Dinamo.

"Dinamo nu e reinventată, e mai bulănoasă cu Bonetti. Prima repriză a lăsat de dorit, 46 de minute n-a avut nici o ocazie. Un antrenor dacă n-are norocul necesar în momentul necesar, nu e antrenor. Bonetti a adus acele mişcări de trupe, a schimbat jucătorii.

Ciobotariu mergea în continuare cu aceeaşi garnitură care nu mai trăgea în speranţa că se schimbă ceva. Bonetti a mutat un şurub colo, o piuliţă colo, a schimbat ceva. N-a inventat el fotbalul, dar orice antrenor are trick-urile lui.

Dinamo se chinuie în continuare să dea gol. Moţi a luat roşu ca să nu joace la Braşov şi să fie pe teren cu Clujul, însă trebuia s-o facă în minutul 90, nu cu zece minute înainte de final. Poate s-a uitat prea uşor de episodul Foresta Fălticeni. Dacă mai erau 3-4 minute şi se făcea 3-3?", a declarat Giovanni la Premium Liga de pe GSP TV.

Click aici pentru galeria FOTO de la Dinamo - Ceahlăul 3-2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
agentul0007
agentul0007  •  23 Aprilie 2012, 23:56

MITICA DRAGOMIR IAI PE TOTI "PRIETENII" TAI DIN FOTBAL DUPA TINE LA BRUTARIE

agentul0007
agentul0007  •  23 Aprilie 2012, 23:53

simte ca o data cu venirea lui bonetti pierde din putere la echipa si il deranjeaza GIOVANII LA BRUTARIE!

reddogsv
reddogsv  •  23 Aprilie 2012, 09:49

Nah....nu v-ati obisnuit deja? Mentalitate de mecanic, ras de cioban si furaciuni cat cuprinde! Aschia nu sare departe.......Sa va dau ca ex.oierul europarlamentar? Il stie toata lumea.....Suruburi le-ar trebui lor la cap! Si lanturi care sa ii lege...ca daca umbla liberi vedem si noi ce se intampla

Vezi toate comentariile (20)
Comentează