FOTBAL  »  LIGA 1  »  DEZVĂLUIRE

Ioan Becali: "L-am propus pe Dan Petrescu la Chelsea!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 februarie 2009 00:00

Ioan Becali a recunoscut că i-a trimis un fax lui Peter Kenyon, directorul executiv de la Chelsea, pentru a-l propune pe antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, în locul demisului Filipo Scolari.

"I-am trimis zilele trecute un fax lui Peter Kenyon şi l-am propus pe Dan Petrescu la Chelsea. Ei l-au pus însă antrenor pe Guus Hiddink, care e şi antrenorul Rusiei. El e totuşi doar un interimar. Dan Petrescu e foarte bine văzut acolo. Mi-au spus că e o propunere foarte bună şi că îl vor urmări", a spus Ioan Becali la sportro.

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (12)
 •  13 Februarie 2009, 23:56

Pai va mirati ca da cu microfoane dupa voi. Ce stire e asta? Atat il mai dati si in ziare si la televizor, de zici ca el a inventat mersu pe jos. Maine-poimaine o sa vedem titluri de genu' "Giovanni Becali isi baga un morcov in c*r de trei ori pe zi", "Giovanni Becali a facut un c*cat de 6 cm" etc.

 •  13 Februarie 2009, 22:56

Si eu m-am autopropus pentru Parlamentul Britanic, da nu vor englezoii astia sa ma ia...

 •  13 Februarie 2009, 20:57

e singurul antrenor cu tupeu din Romania ... e singurul cu mentalitate de mare antrenor ... e singurul care ar lutea face fatza afara!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează