FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRE

Ioan Becali: "L-am sechestrat pe Mutu ca să-l întreb dacă a făcut blaturi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 februarie 2009 00:00

Fostul procurator Giovani Becali a dezvăluit că l-a sechestrat pe Adrian Mutu la finalul onor partide pe care le-a suspectat că nu s-ar fi jucat pe teren.

"E adevărat că l-am sechestart pe Mutu după nişte meciuri ca să îl întreb dacă a fost sau nu blat. Şi după un meci cu FC Braşov, şi unul la Oneşti. Dacă faci blaturi nu eşti fotbalist! Am vrut să-l protejez! de astfel de lucruri" a spus Becali la GSP TV.

Ioan Becali a vorbit şi despre transferul ratat de Neaga la Terek Groznîi: "Am vrut să-l duc pe Rică la Terek, dar nu a acceptat. A spus că îi e bine la Steaua. După ce am aflat răspunsul lui, am vorbit cu Pancu şi a acceptat imediat"

Fostul procurator FIFA consideră că Dinamo este principala favorită la titlu: "Totul depinde de aliaţi. Cînd spun asta mă refer la tensiunea cu care se joacă unele meciuri. De exemplu, Steaua şi Dinamo au parte de o cu totul altă atmosferă la Craiova decît CFR Cluj. Avînd în vedere avantajul pe care îl are, gruparea din Ştefan cel Mare este favorită, dar nu e nimeni exclus din calcule".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
 •  07 Februarie 2009, 00:15

bebe...la ce meci te referi ? :))

 •  06 Februarie 2009, 23:29

aiurea in tranvai

 •  06 Februarie 2009, 23:08

Asta parca numai este impresar, cum de face transferuri; Sandu, Dragomeir, ..., DNA nu se sesizeaza. Un sofe suspendat nu are voice sa conduca masina, altfel intra la penal, un doctor suspendat nu mai are voie sa trateze pacienti. Mai mult "sechestrat" = "lipsire de libertate" de la 5 la 12 ani. Helloooo

Vezi toate comentariile (6)
Comentează