FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ioan Becali: "M-am înşelat, Dinamo nu e favorită la titlu. Fără Torje şi Alexe nu joacă nimic"

Ioan Becali
Ioan Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 20 septembrie 2011 19:58

Cunoscut ca un apropiat al echipei din Ştefan cel Mare, Ioan Becali a comentat rezultatul derby-ului cu Rapid, spunînd că echipa pregătită de liviu Ciobotariu nu a arătat nimic şi nu pare să intre în lupta pentru titlu. Asta deşi acum se află pe primul loc în campionat.

Fostul agent FIFA spune că mare problemă a echipei este lipsa jucătorilor de valoare, iar după plecarea lui Torje, Dinamo are şanse mici să-şi mai revină.

"A fost derby sub aşteptări, în care nu am văzut fotbal deloc. Dinamo ar fi trebuit să joace mult mai ofensiv, dar numai atît poate. Cîştigă meciurile uşoare, dar cînd dă de echipe mai puternice se împotmoleşte. De văzut meciurile cu Vaslui şi Rapid! A stat mult în Torje, stă mult în Alexe, şi cam atît.

Asta e problema, cine a sărit peste limitele celorlalţi a plecat. Torje a făcut-o, o va face şi Alexe", a spus Ioan Becali la GSPTV.

Fostul agent FIFA a vorbit şi despre numeroasele greşeli de arbitraj din etapa a şaptea, accentuînd ideea lansată de vărul său, Gigi Becali. Cei doi cer aducerea arbitrilor străini la meciurile din Liga 1 şi retrogradarea arbitrilor români.

"Nu merităm arbitri români în campionatul nostru, pentru că şi ei au o vină în decăderea fotbalului. Aseară am văzut prostie, neştiinţă şi nepăsare. La cîţi bani bagă oamenii ăştia în fotbal ne permitem să aducem arbitri din străinătate. Arbitrajul are nevoie de o reformă de la cel mai mic nivel. Să arbitreze numai prin C şi D. Acum avem un şef al arbitrilor pe care îl vezi mai des pe la nunţi şi pe la petreceri decît la cursurile de formare. Ăsta-i Avram, ăsta-i arbitrajul!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
spartanul
spartanul  •  22 Septembrie 2011, 09:41

la cit rau a facut pt. dinamo nu merita sa l bagam in seama lasane ba nene cit vei sta pe linga club dinamoviti nu vor pupa cupe , camp. din cauza oamenilor pe care ii reprezinti ,ai uitat ce ne ai facut la cluj si in alte dati dute invirtindute lasane mai bine pe 10 decit pe 5 6 cu tine hu hu

ionut.07
ionut.07  •  22 Septembrie 2011, 00:03

Ati distrus fotbalul romanesc jigodii analfabete. Si cele doua mari brand-uri: Dinamo si Steaua. Alaturi de numele voastre nu pot fi atasate decat niste defecatii, asemenea caracterului vostru. N-o sa fiti respectati de nimeni, pt ca sunteti niste analfabeti egocentristi, care profita de viciile societatii actuale(dorinta de bani si raiting). Du-te in alta parte(la puscarie cel mai bine) si joaca-te acolo de-a "mafiotul" si Marlon Brando (pacat ca unu' ca tine ii pomeneste numele). Nu esti decat un simplu bisnitar analfabet si isteric. Si tu si familia ta prezenta in fenomenu' sportiv. Lasati-ne!!!

sandi
sandi  •  21 Septembrie 2011, 17:43

jegule taci!!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează