FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER RATAT

Ioan Becali: "Mitea şi Jianu puteau să ajungă la Barcelona ca juniori"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 februarie 2009 00:00

Ioan Becali a povestit cum Nicolae Mitea şi Roberto Jianu au fost aproape să semneze cu Barcelona, dar în cele din urmă s-au întors în ţară.

"Mitea era un junior al lui Dinamo. Îl ia Ionuţ Chirilă, îl duce la Rapid. Apoi îl ia pe el şi pe Roberto Jianu şi îi duce la Barcelona. Mă sună Alesanco să îmi spună de ei şi i-am zis că fără mine nu o să îi ia. Mă cheamă omul care l-a ajutat pe Ionuţ Chirilă să îi ducă pe jucători la Barcelona şi mi-a spus că jucătorii vor să semneze cu mine.

Chirilă voia 200.000, dar eu m-am dus şi le-am spus că vreau contracte bune pentru jucători, nu bani pentru mine. Nu au vrut, aşa că i-am adus la Bucureşti, Mitea la Dinamo şi Jianu la Naţional. Mai tîrziu l-am dus pe Mitea la Ajax, unde l-au oprit la echipă", a spus Ioan Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  13 Februarie 2009, 22:38

si chirila si becali sunt doar dupa bani... din asta isi castiga ei banii de paine, din jafuri cu niste copii care habar n-au ce se intampla... in loc sa ia ei banii sa ii dea familiilor care i-au crescut, iau banii acesti indivizi ZERO BARAT

 •  13 Februarie 2009, 20:51

Roberto jianu si gianny becali:))

 •  13 Februarie 2009, 20:24

inteleg ca va uitati la tv si scrieti ce zice omul, dar daca zice o prostie ar fi cazul sa corectati. Roberto Jianu nu exista, e Roberto Iancu, oameni buni. Hai, fuga la corectura!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează