FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ioan Becali: "Se vor întîmpla lucruri frumoase la Dinamo, săptămîna viitoare vin jucători" ;)

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iunie 2010 00:00

Agentul FIFA Ioan Becali a spus la Contraatac, pe GSP TV, că lupta la titlu în acest sezon se va da între Steaua şi Dinamo şi promite transferuri în Ştefan cel Mare.

"Toată lumea e cu ochii pe Campionatul Mondial, vedem după aceea dacă facem sau nu vreun transfer prin Europa. Noi lucrăm în spatele cortinei, vedem pe urmă ce reuşim să realizăm. Steaua l-a luat pe Todorov, nu ştiu de ce nu l-a mai vrut Andone la ŢSKA, dar eu am auzit lucruri bune despre el.

Nu ştiu dacă l-a dat afară, însă ştiu că n-a vrut să semneze în continuare şi probabil că de aceea nu s-a mai bazat pe el. Aveţi răbdare, se vor întîmpla lucruri frumoase şi la Dinamo. Disputa între cele două mari cluburi din Bucureşti va fi una foarte frumoasă. CFR? De la ceea ce spun la ceea ce fac e o diferenţă foarte mare.

Sper ca săptămîna viitoare să aducem şi ceva oameni în Ştefan cel Mare, apoi urmează şi ceva plecări. Echipele pe care le am eu în vizor sînt în vacanţă, nu şi-au definitivat planurile", a spus Ioan Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
spartanul
spartanul  •  17 Iunie 2010, 18:06

o parere inteleapta ar fi sa pleci si sa ne lasi cu tot cu cei 17 jucatori de rahat pe care ii ai la noi te pomenesti ca mai aduci vreo 10 podoabe sa aiba lumea ce sa te injure magarule dute la carti si lasa fotbalu ca nui de tine vere la gara cu tine barbugiule hu hu

redbuldog
redbuldog  •  11 Iunie 2010, 16:50

Desigur ca vor veni..Mihalcea,Barcauan, Munteanu(cap de zmeu)Kirita sa sa numai tinere talente!Caci ale noastre sunt ambalate si astepta(exportu..)in raft: Alexe,And.Cristea,Torje vor pleca in vara asta..

jerry_baciu
jerry_baciu  •  11 Iunie 2010, 11:52

mai intai sa vina jucatorii imprumutati care pot face diferenta,adica Paun,Craciun si Liviu Ganea.Iar ii imprumutam si cand jucam impotriva lor o luam in freza ca la Mahmudia! Pace!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează