FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV Ioan Becali se folosește de „schema Contra” pentru a-i vinde pe Man și Coman: „În momentul ăla vedem prețurile”

Impresarul Ioan Becali (68 de ani) crede că Gigi Becali poate obține sumele visate în schimbul starurilor Florinel Coman, Dennis Man sau Florin Tănase.
Impresarul Ioan Becali (68 de ani) crede că Gigi Becali poate obține sumele visate în schimbul starurilor Florinel Coman, Dennis Man sau Florin Tănase.

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 octombrie 2020 18:42 / Actualizat sambata, 03 octombrie 2020 18:59

Impresarul Ioan Becali (68 de ani) crede că Gigi Becali poate obține sumele visate în schimbul starurilor Florinel Coman, Dennis Man sau Florin Tănase. 

  • FCSB - Dinamo e liveTEXT pe GSP.ro de la ora 21:00 și în direct la TV pe Telekom Sport 1, Digi Sport 1 și Look Plus.

Gigi Becali speră să obțină sume formate din 7 cifre pentru cei mai importanți jucători de la FCSB. Ioan Becali, vărul său, crede că obiectivul este unul realizabil. 

Contra, model pentru transferurile visate de Gigi Becali

„Piața o să fixeze prețurile lui Coman, Tănase, Man. Gigi îl fixează pe o parte, noi spunem ceva, prețul adevărat va fi ăla cu care se vor pune cluburile de acord. Gigi a avut și 8, și 9 milioane oferte, dar n-a vrut. În momentul când se întâmplă asta vedem prețurile. 

Spre exemplu, Contra nu valora niciodată 13 milioane de dolari, clauza de reziliere la Alaves. Era un fundaș dreapta, dar făcea 5-7 milioane. A fost tactica mea să vorbesc cu cineva de la Real Madrid, fost mare jucător argentinian, director sportiv atunci. 

«Dă-mi și mie două rânduri în AS... Și-așa se spun atâtea minciuni și în AS, și în Marca...». «Contra e al nostru», au dat... Eu vorbeam cu cei de la Milan și mi-a zis: «L-ai dat la Real Madrid?!». «Nu, dar s-ar putea să-l dau!». «Nu-l mai dai, că ne-am pus de acord cu Alaves». I-au plătit clauza de 13 milioane și l-au luat”, a povestit Ioan Becali la „Prietenii lui Ovidiu. ”

VIDEO. EXCLUSIV Giovanni Becali, jocuri de culise incredibile și detalii despre transferuri cu răsunet de la FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB - DINAMO. Mihai Stoica exultă înainte de meciul cu Dinamo! Revenire-cheie pentru FCSB: „Asta da veste în zi de derby”

FCSB - DINAMO. VIDEO EXCLUSIV Un oficial UEFA, înainte de Derby de România: „Nu știu dacă FCSB e Steaua!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
albalbastru72
albalbastru72  •  04 Octombrie 2020, 14:46

Daca pe Mihaila abia s-au dat 8.5k astia doi la pachet nu fac 3k.

zorrozabal
zorrozabal  •  03 Octombrie 2020, 20:29

Aaa,deci ne-am lamurit cu transferurile alea ale lui Man si ale lui Florinel si cu ofertele ale de nu stiu cate milioane si chipurile GG facea nazuri!Ati vazut cine era cu regia?

1566178743642986
Vlad Hartea  •  03 Octombrie 2020, 20:21

Ohooo.....au trecut vremurile alea cand se mai pacaleau presedintii de cluburi !! Oricum....Contra juca deja in campionatul Spaniei, in timp ce “perlele” ciobanului joaca pe la Chiajna si Voluntari, iar prin Europa nu prea apuca sa joace !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează