FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

IOAN HORA LA FCSB // VIDEO+FOTO Gigi Becali a prezentat noul transfer de la FCSB! S-a ridicat în timpul conferinței pentru a-i face un cadou: „Ca să-ți poarte noroc!” » Primele declarații ale jucătorului

Gigi Becali și Ioan Hora // FOTO: Captură TV Telekom Sport +4   FOTO
Gigi Becali și Ioan Hora // FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 ianuarie 2019 12:36

Gigi Becali, patronul FCSB, l-a prezentat azi pe atacantul Ioan Hora, 30 de ani. Transferul a fost anunțat în exclusivitate de GSP.RO. 

La conferința de presă de la palat, Gigi Becali a vorbit despre Ioan Hora și a plecat pentru câteva momente pentru a reveni cu un cadou: o icoană cu Sfântul Ioan Botezătorul.

gigi becali ioan hora5 +5 FOTO

„Dumnezeu a vrut să vină Hora. Te cheama Ioan, nu? Stai așa, dacă te cheamă Ioan. Uite, am o iconă de argint cu Sfântul Ioan Botezătorul. Ți-o dau ca să îți poarte noroc.

El genul meu de atacant. Care face presing și pune presiune pe adversari. Îi înnebunește pe fundași. E mobil, se mișcă mult și are viteză. Gnohere marchează, dar nu e mobil”, a declarat Gigi Becali la conferința de presă.

„Dacă nu eram pregătit, nu veneam” 

Ioan Hora a vorbit și el despre transferul la FCSB și despre planurile sale la echipa roș-albastră.

„Mi-a luat foarte puțin să mă decid. Cred că nici 5 minute nu am vorbit cu domnul Becali la telefon. E un pas împortant în carieră. Vreau să îmi ajut echipa și să câștigăm campionatul. Cum i-am spus domnului Becali, am vrut să vin aici. A rămas la latitudinea lui să-mi propună ce ofertă vrea. Sper ca prin evoluțiile mele să-l fac să mă cheme la alte negocieri în viitor (n.r. adică să i se prelungească înțelegerea).

Dacă nu eram pregătit, nu veneam aici. Ca orice fotbalist mare, trebuie să ai presiune. E important asta. Îmi doream să vin înapoi în România și e important că am ajuns la Steaua. Concurența e benefică. Îmi aștept rândul pentru a juca. Din punct de vedere fizic sunt bine. Vom vedea în Spania la cel nivel sunt”, a declarat Ioan Hora la conferința de presă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
952030968311337
Pavel Danut  •  20 Ianuarie 2019, 21:21

Ce jucători are gigel la fcsbee lampard,mbappe,messi,si noul suarez câştigă direct campionatul cluburilor !

fairplayromania
fairplayromania  •  20 Ianuarie 2019, 20:51
Postat de Monica Marin pe 20 Ianuarie 2019, 20:27

Hora seamana ,in joc,cu Axente de la Dinamo.Daca era un jucator bun avea cautare in Turcia.

Poate cu Axente de la Vacanţa Mare.....

albanezulvesel
albanezulvesel  •  20 Ianuarie 2019, 20:33

Horica tata pentru tine vine furtuna...este ca si cum ti ai pune ghetele in cui

Vezi toate comentariile (25)
Comentează